Tviter diže cene pretplate

IT 31. jul 202221:45
Podeli:
Elon Musk, Ilon Mask, Twitter, Tviter, it
Foto: Shutterstock/FellowNeko

Jedna od kritika koje je Ilon Mask uputio društvenoj mreži, pre nego što je najavio da će je i preuzeti, odnosila se na njihov pretplatnički servis Tviter Blu.

Osim što je rekao da se pretplatnicima ne bi prikazivali oglasi, kritikovao je i cenu. Prema njegovom mišljenju, mesečna pretplata od 2,99 dolara, koliko je tada iznosila, bila je prevelika te je rekao da bi trebala da bude niža i iznosi 2 dolara.

Ne samo da ekipa iz Tvitera ne deli isto mišljenje kao Mask da su 3 dolara mesečno previše, već smatraju da bi pretplata trebalo da bude još veća. Tako su ove nedelje najavili povećanje mesečene pretplate za 2 dolara, na 4,99.

Tviter Blu, osim u SAD-u, dostupan je na ograničenom broju tržišta - u Kanadi, Australiji i Novom Zelandu, a korisnicima omogućuje korišćenje nekih dodatnih opcija koje omogućuju personizaciju korišćenja društvene mreže.

Konkretan razlog ovako velikog povećanja cene nije poztnat, ali su iz Tvitera spomenuli nekoliko opštih floskula poput poboljšanja trenutnih opcija, razvoja novih koje korisnici traže i nastavak njihove misije podrške novinarstvu.

***

BONUS VIDEO: Zbog čega Ilon Mask želi da postane vlasnik Tvitera?

***

Pratite nas i na mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Google News

Komentari

Vaš komentar