Foto:Screenshot/Youtube/TechRax

I radi.

Jutjuber TechRax je zalepio iPhone 14 Pro na naslon za glavu na vozačevom sedištu  i koristio daljinski upravljač da zabije automobil u gomilu starih vozila.

Epl je nedavno objavio svoju najnoviju seriju pametnih telefona koji dolaze sa gomilom funkcija, uključujući mogućnost detekcije sudara. Dok svi pričaju o Dinamičnom ostrvu, Jutjuber TechRax je odlučio da testira iz prve ruke da li novi Ajfon 14 zaista može da detektuje sudar.

Pročitajte još

Telefon, inače, otkriva nagle promene pomoću žiroskopa, mikrofona i barometra i ne reaguje na „lažne” sudare sa vozilom, prenosi Tportal.

Drugim rečima, da bi se testirala ova funkcija, najbolje bi bilo staviti iPhone u pravi scenario pada, ali s obzirom na to da je to veoma opasna situacija, malo ljudi je želelo da isproba Eplovu funkciju na svojoj koži.

TechRax je došao do ovoga tako što je uređaj stavio u stari auto na daljinsko upravljanje i, kao što se vidi na snimku, ubrzao ga i udario u gomilu starih automobila. „Žrtvovana“ limuzina Mercury Marquis iz 2005. uspešno je udarila u gomilu drugih automobila i time aktivirala Eplovu novu funkciju, prenosi N1 BiH.

***

BONUS VIDEO: Nikuda bez mobilnog telefona

Pratite nas i na mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Google News

Komentari

Svi komentari (0)