samsung galaxy s uređaji
Foto: Promo

Kompanija Samsung Electronics Co. Ltd. danas je predstavila Galaxy S21 i Galaxy S21+ pametne telefone, najnovije flegšip uređaje sa novim dizajnom, kamerom profesionalnog ranga za korisnike svih nivoa veština i najnaprednijim procesorom koji je ikada korišćen u Galaxy uređajima.

Samsung Galaxy S21

Kreiran prema načinu na koji korisnici sada žive, Galaxy S21 donosi izobilje savremenih inovacija.

Galaxy S21 donosi hrabar novi dizajn sa kompaktnim displejem od 6.2 inča. Galaxy S21+ dolazi sa proširenim ekranom od 6.7 inča, uz jaču bateriju, odličnu za maratonske gejmere i ljubitelje serija. Nova Galaxy S21 serija uvodi Contour Cut kameru koja se neprimetno stapa sa metalnim okvirom uređaja, donoseći elegantan i upadljiv izgled. S21 i S21+ biće dostupni u nizu privlačnih boja, uključujući i novu fantomski ljubičastu boju. Osim toga, svaki uređaj je na poleđini obložen luksuznim matiranim završnim slojem, koji daje sofisticirani izgled i osećaj.

Pročitajte još:

Galaxy S21 dolazi sa inteligentnim Dynamic AMOLED 2X Infinity-O prilagodljivim displejom od 120Hz, idealnim za gledanje svih vrsta sadržaja.

Ekran automatski podešava osvežavanje na osnovu prikazanog sadržaja, bilo da korisnik gleda svoje naloge na društvenim mrežama ili seriju. Displej takođe ne zamara oči, budući da novi Eye Comfort Shield automatski podešava plavo svetlo na osnovu doba dana i sadržaja koji se prikazuje.

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, putem  linka. Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21+ 5G ili S21 5G dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Live bežične slušalice. Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 (5G 8/128GB) je 104.990 dinara, dok će preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21+ (5G 8/128GB) biti 129.990 dinara.

Samsung Galaxy S21 Ultra

S21 Ultra, flagship uređaj za 2021. godinu koji donosi vrhunsko korisničko iskustvo koje u potpunosti menja pojam pametnog telefona. Galaxy S21 Ultra opremljen je profesionalnim tehnologijama kamere, najinteligentnijim displejem i odličnim performansama.

samsung galaxy s21 uređaji
Foto: Promo

Ono što je specifičnost Galaxy S21 Ultra pametnog telefona je mogućnost korišćenja S Pen olovke, čime je S21 Ultra postao prvi Galaxy S uređaj koji pruža podršku olovci za maksimalnu produktivnost i kreativnost.

Najbolja kamera od svih Samsung uređaja

Samsung je svakako svoj fokus stavio na mogućnosti kamere, zbog čega Galaxy S21 Ultra dolazi sa brojnim opcijama na bazi veštačke inteligencije za snimanje vrhunskih videozapisa i fotografija studijskog kvaliteta. Galaxy S21 Ultra dolazi sa četvorostrukom zadnjom kamerom koja se sastoji od ultraširoke, široke i dvostruke tele-foto kamere. Kamera je opremljena pro senzorom od 108 MP, sa kojim je moguće snimiti 12-bitne HDR fotografije sa 64 puta većim bogatstvom boja i tri puta širim dinamičkim rasponom. Uz Galaxy S21 Ultra, od sada je po prvi put u istoriji pametnih telefona moguće snimiti videozapis u 4K kvalitetu sa 60 FPS-a, što uključuje prednju i zadnju kameru.

Dodatno, moguće je svaki snimak urediti i do najsitnijeg detalja uz pomoć RAW datoteke od 12 bita.

Naručivanje u pretprodaji trajaće od 14. do 28. januara 2021. godine, putem  linka. Svi korisnici koji u toku promotivnog perioda naruče novi Samsung Galaxy S21 Ultra 5G, dobiće na poklon novi Samsung SmartTag lokator i Galaxy Buds Pro bežične slušalice. Preporučena maloprodajna cena za Galaxy S21 Ultra (5G 12/128GB) biće 152.990 dinara.

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram