Foto: Shutterstock

Ostaje li Tviter besplatan? Ovo pitanje su postavili mnogi mediji, a novi vlasnik Tvitera je razjasnio ko će ubuduće plaćati, a ko ne.

Iz kompanije Tviter odbili su da komentarišu bilo šta na ovu temu, nakon što ih je kontaktirao Rojters.

Međutim, novi vlasnik Tvitera se tim povodom oglasio na svom profilu i objasnio da će tviter ostati besplatan za obične korisnike.

„Tviter će uvek biti besplatan za obične korisnike, ali će doći možda do manje promene u cenama za komercijalne i državne korisnike“, naveo je novi vlasnik Tvitera Mask.

Možda vas zanima

Nakon što je dodao ovu društvenu mrežu na listu kompanija koje poseduje, Mask je rekao da je želeo da poboljša platformu sa novim opcijama, da promeni određene algoritme, izbaci botove i verifikuje svačiji nalog.

Prošlog meseca, pre nego što je postigao dogovor o kupovini Tvitera, Mask je predložio nekoliko promena u usluzi premijum pretplate Tviter blu, uključujući smanjenje cene.

On je, takođe, u ponedeljak izjavio da će načiniti transparentnim način na koji se promovišu ili degradiraju određeni tvitovi, kao i da će učiniti da Tviterov softver bude dostupan za javnu kritiku.

***

BONUS VIDEO: Ilon Mask kupio Tviter: Kraj cenzure ili početak slobode govora mržnje?

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Instagram

Twitter

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare