Nisan auto za digitalne nomade

IT 22. jan. 202113:25
Podeli:
nissan rad od kuće
Nissan NV350 Foto:promo Nissan

Miks kampera i kombija, Nisan NV350 ima kancelarijski sto koji se izvlači pritiskom na daljinski upravljač, kao i terasu na krovu, idealnu za kreativnu pauzu. Iako je još uvek koncept, NV350 mnogima je zapao za oko kao kancelarija iz snova.

Pandemija je naterala mnoge da ofis zamene radom od kuće, ali i podstakla sve više ljudi da pronađu alternativne lokacije za rad. Ipak, era digitalnih nomada prišunjala se i pre koronavirusa, a sve je više priča o onima koji su automobile, kampere i kombije preuredili u pokretne kancelarije, pišu na sajtu Pun kufer.

nissan rad od kuće
Nissan NV350 Foto:promo Nissan

Osluškujući njihove potrebe Nisan se odlučio na koncept koji bi uskoro mogao olakšati život digitalnim nomadima, o čemu piše i portal Zimo.

Pročitajte još:

Pravi spoj kampera i kombija, Nisan NV350 ima kancelarijski sto sa stolicom koji se prema potrebi može i izvući, ako poželite, recimo, da kucate na kompu uz zvuke talasa i ptica. A ako počne kiša, nema problema – dovoljan je klik da biste se vratili unutra, zajedno sa svojom kancelarijom.

Nissanov koncept oduševljava i svojevrsnom terasom na krovu, idealnom za kreativnu pauzu s pogledom na krošnje, brojanje zvezda pre spavanja ili pak hvatanje malo boje između sastanaka na daljinu.

Spolja, kao i iznutra, Nisanov koncept nema suvišnih detalja; dominira minimalizam u službi funkcionalnosti.

nissan rad od kuće
Nissan NV350 Foto:promo Nissan

Međutim, kada će Nisan NV350 biti dostupan – još uvek nije poznato.

Ideju su predstavili na virtualnom Tokyo Auto Salonu.

*

BONUS VIDEO:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar