Apple noviteti za 2021: Najavili velike promene svih uređaja

IT 29. nov. 202018:51
Podeli:
Foto:Brooks KRAFT / AFP / Profimedia

Apple je pregurao ovu godinu koja je donela veliku krizu brojnim kompanijama - a sada se saznalo šta spremaju za 2021.

Novi modeli iPhone-a dobro se prodaju, ali su najveći ovogodišnji uspeh kompanije Apple njihovi procesori za računare, koji su oduševli osve korisnike i novinare koji su ih testirali.

Sledeće godine, ako je verovati analitičaru s odličnim poznavanjem Apple-ovih planova Ming-Či Kuu, možemo očekivati nove računare sa  Apple procesorima, kao i neke promene u dizajnu, što kompjutera, to i pametnih satova, piše Zimo.

Ne samo da će MacBookovi predstavljeni sledeće godine imati procesore M1, već će imati i novi, osveženi dizajn. Te promene se odnose na 14-inčni i 16-inčni modeli MacBooka Pro, a možemo očekivati promene u dizajnu iMaca (spominje se 24-inčna verzija), kao i novi Mac Pro.

Pročitajte još:

Treba naglasiti kako, čini se, neće svi modeli predstavljeni sledeće godine imati Apple procesore, već će se neki i dalje prodavati s Intelovim hardverom.

Noviteti vezani uz tablete odnose se na podršku za 5G koju će imati neki novi modeli iPadova, kao i nove tehnologije ekrana (Mini-LED), a Kuo naglašava kako se poslednji model iPada Air prodaje bolje od očekivanja.

Stiže i nova generacija AirPodsa, a 2021. godine promeniće i dizajn pametnih satova. Osim promena u dizajnu nova generacija Apple Watcha će dobiti inovativne i napredne opcije praćenja i analize zdravlja.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Komentari

Vaš komentar