VIDEO Kako su sudije „namestile“ prvi gol Danske

Podeli:

Fudbaleri Danske poveli su u meču protiv Češke u petom minutu i pogodak Tomasa Dilejnija ne bi bio sporan, da nije bio korner pre gola.

Da se ništa nije desilo i da Dilejni nije zakucao loptu u mrežu Češke, onda korner ne bi verovatno nikoga zanimao.

PROČITAJTE JOŠ:

Ovako, ovaj detalj će biti nešto na šta će se Česi izvesno i opravdano buniti. Ondrej Čelustka je stigao loptu pre Kaspera Dolberga.

Hteo je da je ispuca, pogodio je Dolberga i lopta se odbila u gol-aut. Sudije su mislile da je, dok je išla van terena, zakačila Čelustku.

Igrač Češke se bunio kod linijskog sudije koji je bio u neposrednoj blizini i žalbe nisu urodile plodom. Korner je ostao na snazi, iako je Dolberg poslednji igrao loptom, a ne Čelustka.

Akcija je nastavljena sa loptom u posedu Danske, Jens Striger Larsen je izveo udarac iz ugla, a Dilejni je glavom pogodio metu za 1:0.

To je Čehe, koji su bili kadri za iznenađenja do sada, rano prodrmalo, a uz dobru igru Danske došao je i drugi gol u režiji Dolberga do kraja prvog poluvremena.

Ovaj nepostojeći korner, kojim su sudije praktično servirale prvi gol Dancima, dodatno je dobio na težini u drugom poluvremenu kada je Patrik Šik pogodio za 2:1 u 49. minutu.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar