Za TikTok: Snima sina kako spava, a Tesla juri na autopilotu

Auto 18. feb. 202110:59
Podeli:
Foto: Youtube/Mr. Hub

Još jedna rizična situacija u nizu koja ima za cilj što veći broj pregleda na internetu. Ovaj video počinje sa dečakovim objašnjenjem da će on i majka pokušati da snime video za TikTok.

Priče o Teslinom autopilotu koji je napravio grešku i izazvao saobraćajnu nesreću kruže internetom pa se postavlja pitanje zašto neki ljudi i dalje rade ovakve stvari. U ovom YouTube videu dečaka snima njegova majka kako se pravi da spava dok Tesla Model 3 koji bi on trebalo da vozi, juri auto-putem na autopilotu.

Video počinje s dečakovim objašnjenjem šta će on i majka pokušati da snime u Tesli dok se voze na autopilotu sa ciljem da video objave na popularnoj društvenoj mreži TikTok.

Kako bi stvari bile „još bolje“, tokom vožnje dečak se sa mesta vozača prebacuje na zadnje sedište gde se pravi da spava u improviziranom krevetu.

Jasno je da ovakvo ponašanje ljuti mnoge ljude i da bi trebalo da bude najstrože kažnjeno, ali ne bi bilo ništa neobično i da dečak, a još važnije i njegova majka, nažalost prođu nekažnjeno.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar