Vi ste pitali, mi odgovaramo: Kakva je nova Mazda CX-5? VIDEO

Auto 03. jul 202221:05
Podeli:

Putem društvenih mreža poslali smo poziv da postavite pitanja o novoj Mazdi CX-5 na koja ćemo odgovoriti. Nakon detaljnog testa, odgovori na najzanimljivija pitanja su tu, a u video snimku iznad možete saznati šta je to novo kod redizajniranog SUV modela japanske kompanije, šta nam se dopalo, ali i šta nije.

Kakvi su to zeleni detalji? Da li je instrument tabla digitalna ili analogna? Šta se nudi od motora, ima li elektrifikacije? To su samo neka od pitanja koja ste nam postavili putem društvenih mreža, a na koje dajemo odgovor u ovom prilogu.

Druga generacija Mazde CX-5 predstavljena je 2017. godine, a u septembru prošle godine predstavljena je i redizajnirana verzija sa nekoliko unapređenja. Ovaj obnovljeni model je sada stigao i na naše tržište, a mi otkrivamo o kakvim izmenama se zapravo radi. Tu su i neki novi dizajnerski detalji čiji cilj je atraktivniji izgled, ali lepota je u oku posmatrača. Sa redizajniranom Mazdom CX-5 smo prešli oko 1.000 kilometara, pa smo imali odličan uvid u stvarnu potrošnju u svim uslovima.

Mazda CX-5 je jedan od omiljenih izbora kupaca u Srbiji prilikom kupovine porodičnog SUV modela, ali ovaj automobil ima i neke ozbiljne mane. O čemu se zapravo radi i koja je cena redizajnirane verzije, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar