Škoda u Srbiji uz novu “oktaviju” poklanja set zimskih guma

Auto 18. nov. 202015:01
Podeli:
Foto: Škoda

Uvoznik automobila marke Škoda u Srbiji pokrenuo je akciju u okviru koje uz kupovinu nove, četvrte generacije "oktavije", kupac na poklon dobija set zimskih guma.

Ovu godinu su obeležile velike promene na svetskom tržištu. U poređenju sa prošlom godinom, Škoda beleži pad prodaje od 20%, dok u Srbiji on iznosi 35%. Ipak, predstavljanje četvrte generacije modela „oktavija“ doprinelo je da se situacija što lakše prebrodi.

Foto: Škoda

Svakako je lansiranje nove generacije bestselera za češki brend bilo od najvećeg značaja ove godine. Još od svog pojavljivanja, pre 60 godina, „oktavija“ je privlačila ogromnu pažnju, a od tada pa do danas beleži rekordne rezultate kada je prodaja u pitanju.

Saznajte još:

U prva tri kvartala ove godine, udeo prodaje ovog modela na svetskom tržištu je čak 26%. Tačnije, od početka godine isporučeno je čak 189.400 automobila.

Sa uspešnim startom, „oktavija“je ispunila sva očekivanja. Unapređen je dizajn, sistemi asistencije, korišćene su najsavremenije tehnologije, razvijena su nova Simply Clever rešenja

Praktična limuzina ili karavan dostupni su sa dva benzinska i jedim dizel motorom  a pogon može biti na prednje ili na sva četiri točka.

Sportska „RS“ verzija je dostupna za obe varijante karoserije, a za karavan je u ponudi i varijanta „scout“ sa većim rastojanjem od tla.  Cena „oktavije“ startuje od 17.208, dok je početna cena za karavan verziju 18.204 evra.

Foto: Škoda Scout

I u Srbiji je takođe „oktavija“ bila najprodavanija, a udeo u ukupnoj prodaji je iznosio čak 30%.

Pred novogodišnje praznike, Škoda je pripremila poklon svima koji odluče da se do kraja godine počaste novim automobilom. Tačnije, uz novu „oktaviju“ kupci na poklon dobijaju set zimskih guma.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar