Novi Peugeot 308 SW je definitivno jedan od najlepših karavana na tržištu, ali unapređenja u tehnologiji, dizajnu, kao i stanje na tržištu, doveli su do značajnog povećanja cene. Pored toga, ovaj francuski karavan ima još neke vrline, ali i mane, a kako se pokazao na našem testu, pogledajte u videu iznad.

Nedavno smo testirali Peugeot 308 u hečbek varijanti, a sada je na red došla i nešto veća i praktičnija karavanska izvedba.

Ipak, promena karoserijskog oblika nije uticala na estetsku privlačnost Peugeota 308, pa je i kao karavan ovaj automobil vrlo privlačan i avangardan. U našem testu smo se fokusirali na razlike u odnosu na hečbek, koje se pre svega odnose na dimenzije i ponudu prostora u kabini.

Testirani Peugeot 308 SW je bio u najvišem paketu opreme, a u ovakvom izdanju može čak da se poredi i sa premijum konkurencijom.

Po tehnologiji i opremi je Peugeot 308 SW praktično dostigao dosta skuplje nemačke rivale, ali i cenom se ovaj model približio cifri za koju ste do skoro mogli da kupite karavan nekog premijum proizvođača. Koliko Peugeot 308 karavan košta, kako se ponaša u vožnji i koliko prostora nudi, pogledajte u videu na početku ovog teksta.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Svi komentari (0)