Nema šta nema: Hondina gama za 2021. godinu

Auto 26. jan. 202111:49
Podeli:
Foto: Promo

Honda je kompletirala gamu motocikala za ovu godinu, a ovo su noviteti iz svih segmenata. Od skutera, preko putnih i sportskih motocikala, do onih najekskluzivnijih, japanski proizvođač nema šta nije obnovio.

Kao prvo, ekskluzivni Gold Wing je, u svom izdanju za 2018. godinu, potpuno redizajniran. Sada je mnogo lakši, elegantniji i agilniji, dok i dalje nudi veliki obrtni moment iz šestocilindarskog motora od 1.800 „kubika“, uz pridodato mnoštvo novih elemenata koji su zacementirali njegovu reputaciju tehnološke perjanice, uključujući opciju 7-stepenog menjača sa dvostrukim kvačilom.

Modeli za 2021. Gold Wing i Gold Wing „Tour“ su redizajnirani i kada je u pitanju kvalitet zvuka i zvučnika. Gold Wing sada se nudi u novoj Pearl Deep Mud Grey kolornoj šemi, sa narandžastim elementima na prednjem braniku, poklopcu motora, oko fara, na rezervoaru za gorivo i zadnjem odeljku.

Model tradicionalnijeg turing okruženja, Gold Wing „Tour“ sada je praktičniji i komforniji za duža putovanja. Zapremina kofera povećana je na 61 litar, dovoljno za dve velike kacige, a sada ovaj model ima i luksuznu presvlaku sedišta od prevrnute i sintetičke kože, kao i opušteniji ugao naslona za suvozača.

Gold Wing „Tour“ će biti dostupan u dve opcije boja: Gunmetal Black Metallic i Candy Ardent Red.

Sasvim očekivano, revidirani Gold Wing kruna je Hondine ponude za 2021. godinu, a nju čine čak 24 nova ili osvežena modela: od Vision 110 skutera sa vazdušnim hlađenjem do moćnog „Wing“ modela, uz sve varijante između njih.

U Srbiji će se cene Gold Wing modela kretati od 27.000 do 37.000 evra.

Za svačiji ukus

Foto: Promo

Za ljubitelje sportskih motocikala tu je snažni CBR1000RR-R Fireblade sa visokim brojem obrtaja, inspirisan Moto GP takmičenjima, koji predvodi porodicu sportista – CBR650R i „džepnu“ dvocilindarsku raketu CBR500R.

Vozači skloni avanturama takođe imaju sjajne opcije, od modela Africa Twin „za bilo kuda“ i njegove varijante „Adventure Sports“ koja prelazi čitave kontinente, do jedinstvenog, SUV X-ADV dvotočkaša, svestranog modela NC750X i kompaktnog avanturiste CB500X.

CB1000R i CB1000R Black Edition visoko postavljaju letvicu stila, a odmah za njima idu i CB650R i CB125R.

Foto: Honda

Ljubitelji posebnog kul stila sada mogu da biraju između dva Rebel modela, pošto se CMX1100 Rebel pridružio modelu CMX500 Rebel. Ova sasvim nova, posebno podešena mašina nudi jak, karakteristični odgovor svojim dvocilindarskim motorom, sofisticiranom tehnologijom vožnje i šasijom koja pruža dobru kontrolu.

Foto: Promo

Ni vozači luksuznih skutera neće biti razočarani. Vrhunski modeli Forza 125 i novi Forza 350 sada su dobili društvo u novom modelu Forza 750 – nove perjanice ponude sportskih modela visokih performansi GT Forza, opremljene savremenom tehnologijom i komforom za dvoje.

Foto: Promo

Za nove vozače, ukupno osam modela je kompatibilno sa dozvolom kategorije A1: skuteri Forza 125, PCX125, SH125, SH Mode i Vision 110, i CB125F, CB125R te MSX Grom motocikli.

Svi modeli se mogu poručiti za naše tržište.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar