Manevar vozača za nevericu: Zlatna medalja ili oduzimanje dozvole? VIDEO

Auto 26. jan. 202214:13
Podeli:
Foto:printscreen/instagram/civilengineeringtrends

Dok se brojni vozači muče sa parkiranjem i okretanjem svog vozila na uzanom prostoru u sasvim bezbednim uslovima, na društvenim mrežama se pojavio zanimljiv snimak, koji prikazuje jednog vrlo veštog vozača, a za koji se mnogi korisnici pitaju da li je realan ili nije. A to se pitaju s pravom. Pogledajte zašto.

Ovo svakako nije prvi ni jedini snimak koji prikazuje vozača koji svoje vozilo okreće na „petoparcu“. Viđali smo čak i kamione kako se izvlače iz nazavidnih situacija u saobraćaju, ali ova smirenost i sjajna procena vozača je zapravo najzanimljivija.

Naime, snimak prikazuje vozača koji sasvim lagano, bez ikakve nesigurnosti svoje vozilo okreće na preuzanom putu. Ali, to možda ne bi bilo toliko nebično da sa jedne strane nije ambis. Što bi se reklo „mic po mic“ i automobil može da se okrene i na neverovatno uzanom prostoru, što za vozače ne bi trebalo da predstvalja toliko veliki problem jer sve što treba jeste da pravilno manevrišu, da imaju osećaj, i da dobro procenjuju. Ali i da imate sve to – ovde je pitanje – da li biste se usudili na taj manevar u ovakvoj situaciji?

Pogledajte video u objavi ispod.

Mnogi korisnici društevnih mreža se pitaju zašto vozač jednostavno nije išao u rikverc... Pa, znamo da ljudi rade svašta za internet, tako da u tom slučaju onda verovatno ne bismo videli ovu situaciju koja je svakako zabeležena da bi se prikazala javnosti.

I dok se mnogi raspravljaju da li je vozač zaslužio zlatnu medalju za veštinu ili oduzimanje dozvole, ima i nekih koji se pitaju da li je snimak kakva nameštaljka ili ipak istina.

Bonus video: Vozimo žutom trakom, ocenjujemo pešake i testiramo novi BMW Serije 2 u M240i verziji

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar