Kako protiv vrućine u automobilu i šta je novo kod Mazde CX-5 VIDEO

Auto 25. jun 202222:13
Podeli:

Postoji sjajan trik kako da najbrže rashladite kabinu automobila, a koji ćete moći da vidite u novoj epizodi auto emisije "Vožnja sa Tinom i Nebojšom" u nedelju u 21h na Nova.rs portalu. Osim zlata vrednog saveta za period pred nama, u okviru emisije testiramo i novu Mazdu CX-5.

Svi vozači dobro znaju koliko neprijatno može da bude kada se nakon napornog dana na poslu smestite u automobil u kome je sve kao u rerni. Sedište vrelo da ne može da se sedi normalno, volan prži ruke, ručica menjača takođe… Ipak, ovaj nemili scenario može da se izbegne.

Kako najbrže da izbacite vreo vazduh iz kabine i tako lakše postignete željenu temperaturu, saznajte u nedelju uveče na Nova.rs, kada ćemo praktično prikazati jedan trik za koji vam treba manje od jednog minuta, a pomoću kog se temperatura u vozilu smanjuje i za 10 stepeni. Takođe ćemo dati savete kako najefikasnije da koristite klima-uređaj da biste što pre rashladili kabinu i na koji način možete da se parkirate kako biste kasnije olakšali vožnju kada je napolju preko 30 stepeni.

Za ljubitelje automobila spremili smo test redizajnirane Mazde CX-5 koja je dobila puno toga novog, iako na prvi pogled ne deluje tako. Sa japanskim SUV-om prešli smo preko 1.000 km i zabeležili sve što nam se dopalo, ali i šta nije. Takođe, odgovorili smo na vaša najzanimljivija pitanja koja su nam stigla putem mreža u vezi ovog modela, koji je u našu redakciju došao sa dvolitarskim benzincem od 165 KS i pogonom na svim točkovima.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram

Komentari

Vaš komentar