Dacia se odlično kotira u Srbiji, kao i u ostatku Evrope, prvenstveno zbog povoljnijih cena svojih modela u odnosu na rivale. Zato se svaki njihov novitet ovde posmatra sa posebnom pažnjom. Model Jogger je najnoviji u gami rumunskog brenda, a ističe se time što može da ponudi 7 sedišta. Ipak, ne treba svima takva verzija, već se mnogi zanimaju i za standardnu varijantu, onu sa pet, a koja je još povoljnija. Upravo se takav Jogger našao na našem testu, a šta sve nudi, kako se vozi i koliko košta, pogledajte u videu iznad.

Dacia je želela da ponudi kupcu sve što mu je potrebno i to po povoljnoj ceni, a impresivno je da testirani primerak i to u najvišem paketu opreme ima cenu znatno manju od 20.000 evra.

Radi se o velikom, porodičnom automobilu C-segmenta koji je nešto između SUV modela i karavana.

To je ujedno i najduža Dacia stvorena za porodice sa više od troje dece, a isto tako predstavlja i najjeftinije rešenje na tržištu za prevoz do sedam putnika.

Ipak, mi smo vozili varijantu za pet putnika, a u videu na početku teksta možete pogledati koje su prednosti, ali i mane ove verzije.

Pratite nas i na društvenim mrežama: Facebook Twitter Instagram