Hyundai napokon prikazao novi Tucson u N Line opremi (FOTO)

Auto 29. jan. 202116:03
Podeli:
Foto: Promo

Posle otkrivanja tek pojedinih detalja, Hyundai je nedavno objavio i prve fotografije na kojima možemo da vidimo čitav SUV Tucson N Line. Reč je o posebnom paketu opreme koji će novi model učini privlačnijim mlađim, ili kupcima koji traže vozilo dinamičnog izgleda. Nova verzija stiže na proleće.

Kako smo ranije pisali, N Line paket opreme za Hyundai modele inspirisan je članovima sportskog N odeljenja.

Naime, sportska divizija iz Hyundaija nosi oznaku N, a čine je modeli koji su apsolutno modifikovani kako bi obezbedili izuzetne performanse na stazi. Modeli sa ovom oznakom imaju sportsko oslanjanje, snažne kočnice, precizno upravljanje, lakši su i imaju snažnije motore od svojih osnovnih verzija.

Ovo su neki od njih:

Sa druge strane, Hyundai nudi i druge modele sa tzv. N Line opremom, koji samo vizuelno deluju dinamično, ali druge modifikacije na njima nisu sprovedene, već su oni namenjeni kupcima koji žele samo dinamičniji izgled. Među njima su čak i najmanji i10 N Line, kao i limuzine Elantra, Sonata i drugi.

Foto: Promo

Pogledajte još:

Sad im se pridružuje i novi Tucson N Line. Od standardne verzije razlikuje se progresivnijim dizajnom koji podrazumeva oštrije linije, uglove i oblike.

Takođe, „parametric pikseli“ farova ovde su postavljeni šire, tu je i N Line oznaka, dok je branik veći, a i usisnici vazduha su drugačiji u poređenju sa “običnim” Tucsonom.

Foto: Promo

Ističe se i većim 19-inčnim točkovima, dok su rubovi ovde u boji vozila.

Pozadi ga krasi duži spojler sa dodatnim elementima, a u okviru zadnjeg branika su difuzor i dupli završeci izduvnih cevi.

Nudi se u sedam različitih boja, ali i u dvobojnim varijantama koje podrazumevaju crni krov.

Foto: Promo

U kabini su atraktivnija sedišta, volan i ručica menjača sa N znakom, ima više ukrasa od kože i crvenih štepova u odnosu na standardni Tucson. “Nebo” je u crnoj boji, a papučice su aluminijumske. Kabina je digitalizovana i nudi dva velika ekrana od 10,25 inča.

Pročitajte još:

Novi Tucson kompletno je razvijen u Evropi i dolazi sa 1,6-litarskim T-GDI benzinskim motorom u nekoliko varijanti.

Tako nudi konvencionalni sa 150 KS, zatim blagi hibrid sa 150 ili 178 KS, klasičan hibrid od 260 KS, i na kraju plug-in hibrid sa 227 KS. Opcije pogna podrazumevaju i 4WD.

Ukoliko vas zanimaju koje su razlike između klasičnih, blagih i plug-in hibrida, pročitajte tekst u kome smo ih objasnili.

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar