Dacia otkriva novi Logan, Sandero i Sandero Stepway

Auto 08. sep 202015:53
Podeli:
Foto: Dacia Promo

Rumunski brend najavljuje premijeru treće generacije modela “sandero”, “sandero stepway” i “logan” za 29. septembar. Do tada nam otkriva izgled noviteta.

Kako se vidi na fotografijama, tri modela donose novi dizajn, a prema rečima proizvođača, i bogatiju opremu, dok zadržavaju poznatu praktičnost, jednostavnost i pouzdanost.

Otkako posluje sa Renoom, Dačija je od 2005. do danas postigla zaista mnogo, preciznije broji 6,5 miliona kupaca. Najprodavaniji model kuće, ali i jedan od top 10 najtraženijih u Evropi je “sandero”.

Foto: Dacia Promo

Saznajte još:

U novom izdanju kompaktni hečbek zadržava osnove dizajna, ali sada sa dosta modernijim pristupom. Vetrobran je pod većim uglom, krov je niži, trag točkova širi, pa je utisak da je novi “sandero” postavljen bliže tlu, iako se klirens nije menjao.

Verzija “sandero stepway” sa povećanim rastojanjem od tla je, takođe, popularan model sa specifičnim, robusnijim izgledom i on uvodi nove elemente.

Foto: Dacia Promo

Model “logan” u trećoj generaciji biće dinamičijeg i izduženog izgleda čemu doprionse manje staklene površine i drugačiji dizajn krova.

Sva tri modela imaće nova LED svetla u Y obliku i drugačije ručke na vratima.

Kako je najavljeno, novi modeli biće i pametniji a svi detalji biće otkriveni krajem septembra.

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar