Čitaoci What Car: Alfa Romeo Tonale je „Automobil godine“

Auto 30. jan. 202113:20
Podeli:
Foto: Promo

Alfa Romeo Tonale osvojio je Nagradu čitalaca na What Car? dodeli nagrada za automobili godine 2021. Ova nagrada je jedina koju biraju čitaoci poznatog sajta za kupovinu automobila u Velikoj Britaniji i ona se dodeljuje najuzbudljivijem novom modelu po oceni samih kupaca.

Tonale je imao svoju međunarodnu premijeru na Sajmu automobila u Ženevi 2019. godine, i predstavlja nadgradnju 110 godina Alfa Romeo nasleđa. Zaokupio je pažnju kupaca automobila i pre otkrivanja konačnog proizvodnog modela.

Glavni i odgovorni urednik What Car-a Stiv Hantingford rekao je: „Za What Car? nagradu čitaoca često postoji ozbiljna konkurencija, ali ove godine ju je odneo Tonale, sakupivši više nego duplo glasova u odnosu na automobil na drugom mestu. Ljudima je očito uzbudljiva ideja nove porodice SUV-a koja nosi Alfa Romeo znak, i ako pogledamo koncept, jasno je videti zašto je tako.“

Foto: Promo

Saznajte još:

Direktor Alfa Romeo za EMEA region, Arno Lekler, rekao je: „Koncept Tonale je budućnost brenda Alfa Romeo, jer će ovaj proizvodni model biti prvi plug-in hibrid koji će postati deo game.

Čast je videti kako je kombinacija lepote i funkcionalnosti osvojila maštu kupaca automobila, i da su oni podjednako uzbuđeni kao i mi da vide konačnu verziju na putevima.“

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar