Audi jednim potezom obnovio pet modela

Auto 23. maj. 202113:41
Podeli:
Foto: Audi/Promo

Unapređeni modeli su A1, A4, A5, Q7 i Q8, a koji su dobili Competition sportske pakete opreme.

Pročitajte još:

Krenimo od SUV modela: Q7 i Q8 u novu modelnu godinu ulaze sa novim paketom opreme, piše Index.hr. Competition plus donosi sportsku dekoraciju sa crnim detaljima eksterijera, 21-inčnim točkovima i crveno obojenim kočionim klještima. Takođe, kupci mogu da računaju i na karbonske detalje. Za Q7 cena startuje sa 78.170 evra, dok je kod Q8 početna 84.500 evra.

Foto: Audi/Promo

Na drugom kraju spektra je A1. Konkretno, govorimo o 40TFSI verziji koja sada isporučuje 207 KS i 320 Nm, odnosno sedam „konja“ više nego do sada. Uz jači motor A1 Sportback je takođe dobio sportski S line competition paket s crnim i platinasto sivim detaljima, kao i zatamnjenim kućištem svetala.

Foto: Audi/Promo

S line competition i S line competition plus su novi paketi opreme kod A4 i A5. Radi se opet o crnim detaljima, zatamnjenoj maski i 19-inčnim naplatcima. Plus verzija dobija još neke detalje, ambijentalnu osvetljenje i osvetljene pragove, a verzije sa motorima od 204 KS dolaze i sa crvenim kočnicama. Kod A5 je sve isto, ali su naplatci broj veći.

Foto: Audi/Promo

 

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar