Kupaći
Koji model kupaćeg će se nositi ove godine; Foto: Ammentorp Photography / Alamy / Alamy / Profimedia

Modni stručnjaci ne razmišljaju o tome koliko će cela priča s koronavirusom uticati na naše planove za letovanje. Njima je bitno da su već snimili glavni letnji trend kad su u pitanju kupaći kostimi.

Ponekad je teško pronaći savršen model koji će istaći prednosti, a sakriti eventualne nedostatke vaše figure. Još je teže uklopiti se s tim u aktuelne trendove. Ipak, kako piše Who What Wear, taj zadatak će ove godine biti mnogo lakši.

Ispostavilo se da postoji bikini model s kojim nijedna žena ne može da pogreši, a koji bi mogao ovog leta da zavlada plažama. Reč je o modelu sa žicom, ali bez jastučića, koji pristaje ženama sa svim veličinama grudi.

Kupaći kostim
Kupaći kostim koji će biti hit leta; Foto: CONNECTED PHOTOGRAPHY / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Zapravo, većim grudima daje potrebnu podršku, a manjim grudima pridaje na volumenu. Osim toga, verovatno će svaka žena potvrditi da je ovo jedan od najudobnijih gornjih delova kupaćeg, jer nema jastučića koji se natapaju vodom i posle užasno sporo suše, a žica mu ipak daje neku čvrstinu i oblik u odnosu na „bikini trougliće“.

Amber Dejvis
Kupaći koji pristaje svim oblicima grudi; Foto: BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Što se tiče donjeg dela kostima, možete da ga birate po svom ukusu i građi, ali Who What Wear piše da su najbolji izbor gaćice visokog struka ili one s tzv. dekolteom na bokovima koje vizuelno izdužuju noge. Dakle tange su i ove godine najmanje dobar izbor.

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook
Twitter
Instagram