Košulja-haljine
Foto:Malibu Joe / Backgrid USA / Profimedia/Josiah Kamau / Buzzfoto / Profimedia

Košulja-haljine se mogu nositi cele godine. Zimi ih stilizujte uz dobre čizme i čarape sa dosta dena, a ispod nosite rolku, dok leti možete pustiti mašti na volju i igrati se dezenima i detaljima. I ne zaboravite - ključna za kompletan utisak koji ćete ostaviti kad nosite košulja-haljinu je obuća.

Varijante u kojima se prave ovi komadi su različite, a zajedničko im je samo da se kopčaju celom dužinom i da su uglavnom široke. Nose se sa kaišem oko struka, ali i bez njega. Da biste izbegli stajling „izašla sam napolje u dečkovoj košulji“ poželjno je da sve obogatite sa što više detalja, efektnim nakitom, dobrim naočarima, velikim satom, velikom torbom.

Tokom kišnih dana ćete možda poželeti da ispod košulja-haljine obučete pantalone i u tom slučaju bi trebalo da mislite na proporcije.

Pročitajte još:

Najsigurnija varijanta je kratka košulja-haljina koja vam je do polovine butina, jednostavnog je kroja i prati liniju tela. Da biste istakli siluetu, nosite je preko užih pantalona. Da biste preko pantalona nosili maksi košulja-haljinu, ona treba da bude uz telo, a poželjno je da ima i šlic.

I stajlinzi zvezda pokazuju da u slobodno vreme, tokom toplih dana najčešće nose baš ovaj komad, a njihove fotografije su ujedno i dobar materijal za kopiranje. Evo nekoliko slika za inspiraciju:

Điđi Hadid
Điđi Hadid; Foto: Kristin Callahan / INSTAR Images / Profimedia

*

Irina Šajk
Irina Šajk: Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

*

Điđi Hadid
Foto: DARA / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

*

Krisi Tajgen; Foto: GAMR / Backgrid USA / Profimedia

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Ostavi prvi komentar