Podeli
Foto: Instagram/imfashionbabe

Dosta nam je sivila na nebu i mračnih aufita koji ovih dana dominiraju ulicama. Hvala Dunji što nas je podsetila kako izgleda jesen u boji.

Dunja Jovanić,  jedna od naših najuspešnijih modnih blogerki i influenserki ima više od 262.000 pratilaca na Instagramu. Za naš portal je početkom sezone otkrila u šta ove jeseni treba investirati.

“Trenutna situacija je takva da smatram da ne treba mnogo trošiti na modu. Dobra torba i kvalitetne čizme su nešto u šta bih uvek uložila jer, ako ih mudro izaberete, trajaće vam više od jedne sezone.

Pročitajte još:

Bajker čizme su i dalje in, kao i razne varijante gumenih čizama. Ja lično na jesen najradije nosim zemljane tonove, od nude-kaki boje do oker, braon, pa čak i narandžaste”, rekla nam je Dunja. Jedan od efektnih komada iz svog garderobera koji je pokazala na Instagramu je baš to o čemu je pričala – kvalitetan kaput, ali ono što prvo privuče pažnju je jarko žuta boja koja asocira na sunce i tople dane u nekom idiličnom morskom mestu. Dunja na ovoj fotki nosi kaput Mona.

Koliko je divno odvažno kombinovati jake boje! Da li biste se vi kao Dunja Jovanić usudili da uz ovakav kaput kombinujete ciklama mini suknju, torbicu u istoj nijansi i srebrne čizme? Tek kad vidimo na nekom drugom kako to izgleda, shvatamo koliko su boje važne u razbijanju sive svakodnevice. Važno je samo – pustiti se.

*

Bonus video:

***

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

Komentari

Vaš komentar