Foto: Dragan Mujan/Nova.rs

Njena pojava ozarila je Knez Mihailovu - odmah smo primetili ovu gospođu, koja se jednostavno izdvojila iz mase svojim specifičnim i promišljenim stilom odevanja. Od Gordane Brusilovski možete naučiti par važnih modnih lekcija.

Modna kombinacija ove gospođe prepuna je iznenađenja, sasvim je neočekivana i odmah privlači pažnju.

U pitanju su pažljivo uklopljeni detalji koji zajedno daju efektnu i pomalo ekscentričnu stilsku igru, koja otkriva autentičnu ličnost koja stoji iza odeće.

Gordana, bibliotekarka u penziji, nosila je klasičnu bundu, koju je stilizovala na zaista fenomenalan način. Ispod krzna je nosila zanimljiv komad sa resama, koje su se odlično uklopile sa njenim kaubojskim čizmama.

Gordaninu modnu priču najbolje odaju njeni zanimljivi aksesoari – od torbe do minđuša. Nosila je kožnu trouglastu torbu sa apstraktnim detaljem, zatim kabasti prsten, koji je došao do izražaja zbog njenih zebrastih plavih rukavica.

Pročitajte još:

Zvezde autfita su svakako šal punjen perjem italijanskog modnog brenda Dondup, kao i leopard okvir njenih naočara, iz optike Sole.

„Ova bunda je od pre 10 godina, a šal je kupljen sad na sniženju“, rekla nam je Gordana, koja kao prava gospođa nije želela previše da otkriva koji brendovi stoje iza njene garderobe.

„Ponešto je firmirano, ali to generalno nije moj stil. Rekla bih da je moj stil moderna klasika – ali uvek nešto drugačije“, kazala nam je ona.

Otkrila nam je i tajnu svog garderobera – Gordana ima jednu kreatorku koja joj često šije odeću po meri. Najzad, ispričala nam je šta joj je inspiracija.

„Moj muž je bio slikar, pa je tako to lepo ostalo u meni. Volim umetnost“, rekla nam je.

Mi smo ostali opčinjeni njenim smelim stilom i nepogrešivim osećajem za modu – Gordana je slika Beograda u kojem zaista volimo da živimo.

***

Bonus video:

Pratite nas i na društvenim mrežama:

Facebook

Twitter

Instagram

 

Koje je tvoje mišljenje o ovoj temi?

Učestvuj u diskusiji ili pročitaj komentare