Hajdi Klum
Hajdi Klum; Foto: PG/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Hajdi Klum je ceo dan i veče provela u čizmama zbog kojih ove nedelje sigurno neće dospeti na listu najbolje obučenih poznatih žena.

Mačka u čizmama Hajdi Klum je prvo svratila na snimanje šoua „America’s Got Talent“, a onda se našla sa Tomom Kaulicom s kojim je bila na kasnoj romantičnoj večeri i to posle koncerta njegovog benda koji je bivša manekenka takođe ispratila. I sve to u čizmama preko kolena sa metalnim zipom u koje je uvukla uske farmerke. Koliko kul je bila prosudite sami.

Hajdi Klum
Hajdi Klum; Foto: ENEWS/MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Duge noge i visina su savršena kombinacija za eksperimentisanje sa čizmama preko kolena koje Hajdi često nosi. U gomili onih koje je prošetala ove su definitivno najmanji pogodak, iako su napravljene od visoko kvalitetne kože.

Činjenica je da se čizme iznad kolena teško nose tako da izgledaju seksi, a ne i vulgarno. Jedna od retkih kojoj je to pošlo za rukom je Amal Kluni koja je definisala kako i uz šta upariti takvu obuću i izgledati kao milion dolara.

Amal Kluni
Amal Kluni; Foto: MEGA / The Mega Agency / Profimedia

Čizme iznad kolena odlično idu uz pantalone u istoj boji, suknje sa šlicem, duge haljine, mantil haljine. Uz ovu obuću isprobajte i oversize blejzere inspirisane muškom modom ili stajling Olivije Palermo.

Olivija Palermo
Olivija Palermo; Foto: No credit / BACKGRID / Backgrid UK / Profimedia

Da biste sve začinili i podigli stajling na viši nivo, dodajte atraktivne modne detalje, na primer torbu od prevrnute kože sa resama.

U svakom slučaju, ova vrste obuće traži da se obrati pažnja na proporcije. Hajdi Klum definitivno nema problem s tim jer ne mora da izdužuje svoju figuru, ali je definitivno mogla da napravi bolji izbor.