Grimes
Grimes; Foto: Image Press Agency / Alamy / Alamy / Profimedia

Pevačica i model Kler Eliz Bušer koja je poznatija pod imenom Grimes je nedavno pričala o svojoj odluci da rodi bebu.

Devojka Ilona Maska se otvorila o tome kako se oseća od kada je trudna, a njene reči su izazvale jake reakcije. „Devojka žrtvuje svoje telo i slobodu. To je prilično luda žrtva i samo polovina populacije mora to da uradi“, rekla je.

Grimes tvrdi da je odluka da ima bebu sa Maskom bila jako problematična za nju. „Bila sam u fazonu – žrtvovala sam svoju snagu sada. Kao da sam kapitulirala. A provela sam ceo život izbegavajući tu situaciju. Nikada nisam kapitulirala ni pred čim, pa je to bila velika obaveza“, kaže pevačica.

Grimes i Ilon Mask
Grimes i Ilon Mask; Foto: NGRE / BACKGRID / Backgrid USA / Profimedia

Osim toga, ona  je pričala i koliko teško joj pada da se zdravo hrani tokom trudnoće i pošto je otkrila delić svog jelovnika, ljudi na društvenim mrežama su masovno počeli da pričaju o lošim odlukama koje donosi za bebu jer mogu da joj naškode. U epizodi Jutjub serijala „Food Diaries“ ona priča da jutro ne počinje uz šoljicu kafe ili čaja već energetskim žvakama sa kofeinom.

„Kad se probudim obično mi predstoji velika borba. Zato sam nabavila energetske žvake sa kofeinom. Čim ustanem uzmem jednu i onda opet legnem čekajući da kofein počne da deluje“, objašnjava ona.

Kada se razbudi jede tost sa puterom. Puter prvo rastopi u šerpi pa na tome peče tost dok ne požuti, a dešava se i da ga premaže džemom.

Pročitajte još:

Grimes je oduvek imala problem sa zdravom ishranom, pa ni u trudnoći ne želi da se previše muči.

„Povrće generalno stvarno ne volim. Znam da je zdravo i da treba mom telu, posebno dok sam trudna, ali brokoli!? To je odvratno, nije mi uopšte jasno ko to može da jede“, priča ona.

Tokom dana sprema „blato“. To je pomalo bizaran recept sastavljen od kuskusa, sriracha ljutog sosa, veganskog majoneza i povrća – celera, paradajza i spanaća.

Ono što voli da jede i ne odriče se toga ni sada su čips s ukusom soli i sirćeta, hotdog, nudle.

„Obožavam hotdog. Zbog njega ne ubijaju krave i mogu da ga jedem bez griže savesti. Iako volim vegansku ishranu, ipak mi treba meso“, zaključuje Grimes koja je nedvno rekla i da ne želi da zna pol bebe jer će detetu dozvoliti da samo izabere pol.