Sukobi, suze, urlanje: Zašto se žiri u Zvezdama Granda svađa

Podeli:
Foto:Screenshot/Youtube/Zvezde Granda

Iako mnogi misle da su svađe nameštene, i da je sve pred kamerama gluma, mnoge situacije koje smo mogli da vidimo u takmičenju "Zvezde Granda" izgledaju daleko od isceniranih. Kada je u pitanju prolazak takmičara u dalji krug, mentori ne biraju ni reči ni sredstva kako bi se izborili za svog kandidata.

PROČITAJTE JOŠ

Poslednja svađa između članova žirija koja je izazvala mnogo pažnje publike svakako je bio nastup kandidata Žarka Madžića, koji je izašao na binu raskopčan. Ani Bekuti se njegovo izvođenje nije dopalo, što je rezulturalo raspravom jer je Žarku baš taj jedan glas falio za direktnan prolaz u sledeći krug.

„Baš zbog toga nije dobio moj glas, jer doveka igra na to raskopčavanje“, odgovorila je Ana.

„Pa neka igra! On takav treba da bude iz emisije u emisiju“, branio ga je Popović, koji je dodao sledeće:

„Ti mu nisi dala glas samo zato što je bio raskopčan, ma daj Ana.“

Foto: Printscreen/YouTube/Zvezde Granda

U istoj epizodi nastala je rasprava između Đorđa Davida i Jelene Karleuše, i to oko Viki Miljković.

„Od kad ti gotiviš Viki“, upitala je iznenađeno Karleuša.

„Oduvek, ali su ti tu upala samo slučajno“, dobacila je Viki, a Đorđe David se nadovezao na tu priču.

„Viki je najbolji čovek kojeg sam za 56 godina svog života upoznao, a da je na estradi.“

Iako je ovo možda i bila šala, svađa između ove dve kandidatkinje nastavljena je i nakon Karleušinog i Đorđevog dijaloga.

PROČITAJTE JOŠ

Svađe oko kandidata često se pretvore u svađe između žirija, tokom kojih se članovi neretko i vređaju. Izbor „pesme za romske svadbe“, kako sama Karleuša kaže, bio je razlog rasprave između nje i Viki Miljković, tokom koje su pale i uvrede.

„Viki, začepi, kao kokoška laješ tu. Govoriš budalaštine i neće niko da te sluša. Šuti alapačo, us*a mi se u život pet godina ovde“, vikala je Karleuša.

„Zašto tvoja mora da bude poslednja i zašto ti moraš da staviš poklopac ovde kad neko priča“, upitala ju je Viki, a Karleuša joj je na to odgovorila opet uvredama.

„Na tebe ću da stavim katanac. Katanac na kokošinjac stavite odmah sada!“

Viki joj nije ostala dužna, rekavši joj da je zapravo ona „vodeća kvočka u tom kokošinjcu“.

Još jedna žestoka rasprava dogodila se između Viki i Marije Šerifović jer je Viki branila svoju kandidatkinju koja nije prošla dalje.

„Hoćeš da prestaneš“, ponavljala je Marija nekoliko puta, te je vidno iznervirana otrčala do tonca kako bi ga zamolila da isključi Violetin mikrofon.

„Ugasi Viki“, govorila je Marija toncu.

„Ostavi dečka na miru“, rekla je Viki.

„Ostavi ti nas na miru i nemoj da nas maltretiraš. Skloni se od mene, molim te se skloni“, odgovorila je iznervirana Marija.

Aleksandar Milić Mili, novi muzički direktor „Grand“ produkcije, u intervjuu za portal Nova.rs rekao je da su svi konflikti deo ovog šou programa, i da je njemu sve to simpatično.

„Do toga dolazi uglavnom kada imamo različite stavove ili neko nekog prekida u izlaganju. Meni je to strašno simpatično, iako ne volim da se svađam. Ali, to je deo šoua. Ja sam se odlično snašao, a već su u drugoj i trećoj emisiji počeli da izlaze članovi žirija iz studija.“

Evrovizijska pobednica Marija Šerifović poslednji svoj vlog posvetila je upravo svojim kolegama iz žirija ovog takmičenja, dokazavši da se iza kamera ipak svi lepo slažu i da se vole.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar