Mili o Zvezdama Granda: Svađe žirija tu su zbog šoua

Showbiz 29. okt. 202008:00 > 08:01
Podeli:
Aleksandar Milić Mili Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Novi muzički direktor "Grand" produkcije, Aleksandar Milić Mili, uspešno obavlja svoje zadatke u najgledanijem muzičkom takmičenju "Zvezde Grada". S obzirom na to da je odmah na početku zauzeo svoju poziciju, često dolazi do mimoilaženja stavova i sukoba mišljenja među članovima žirija.

U intervjuu za Nova.rs Mili otkriva kako sve protiče i šta se dešava na snimanjima.

Kako si se snašao u „Zvezdama Granda“?

– Odlično. I ja s njima, i oni sa mnom.

PROČITAJTE JOŠ

Kako ti je celokupno takmičenje izgledalo pre tvog aganžmana, a kako sada?

– Znao sam koji će biti moj prvi zadatak, a to je da uvedem tih 120 kandidata. To je jedna u nizu mojih akcija. Nekako, koliko gubim energije, toliko mi je ti kandidati vraćaju uz jačinu i neke čiste želje. Svaki taj uspeh vrati radost u ceo taj posao.

Imaju li neki od njih potencijala da jednog dana zamene Cecu ili Lepu Brenu?

– Imam favorite i zaista ima neverovatno talentovane dece. Ovo je veliki broj takmičara i teško je odrediti to, ali tačno se vidi od tih 120 ko je favorit. Mislim da u svim stilovima imamo po jednog.

Đorđe David te je nazvao „gušterom“ jer si poslednji stigao u ekipu. Kakvi su članovi žirija prema tebi?

– Dobri su, zaista su svi OK. Ja sam se namestio onako kako najviše odgovara kandidatima i to mi je najvažnije. Žiri i ceo taj šou ima varijantu tih sukoba mišljenja, i često izgleda mnogo ozbiljnije nego što jeste zapravo. Jako je dobro što konflikt različitih stavova u stvari diže energiju koja je posle usmerena ka takmičarima, kojima to povećava odgovornost i upućuje ih na pravi put. To i jeste osnova ovog šoua.

Aleksandar Milić Mili Foto:Dragan Mujan/Nova.rs

Šta se desilo kada je došlo do konflikta sa Marijom Šerifović?

– Koji od konflikta, bilo ih je više? Do toga dolazi uglavnom kada imamo različite stavove ili neko nekog prekida u izlaganju. Meni je to strašno simpatično, iako ne volim da se svađam. Ali, to je deo šoua. Ja sam se odlično snašao, a već su u drugoj i trećoj emisiji počeli da izlaze članovi žirija iz studija.

Kako te doživljavaju kandidati, plaše li te se?

– Ne, ne. Ja sam prijateljski nastrоjen prema svim kandidatima. Trudimo se da budemo jedna energija i borimo se oko istih stvari. Bukvalno imamo bliži kontakt nego što sam planirao. Podjednako se borim za svih 120, a za sad ih prolazi 50 odsto, što je neverovatan uspeh. Čak se Jelena i Saša često pitaju da li je moguće da kandidati ovako često izlaze sigurniji u sebe nego neki stari.

Da li kandidatima dođeš i kao psiholog s obzirom na to da s njima proživljavaš svašta?

– Na ovolikom broju kandidata zauzeo sam strategiju da prvo radim na njihovoj psihi, jer oni više-manje svi znaju da pevaju. Moj prvi zadatak je bio da ih psihološki pripremim na ono što ih čeka i da prevaziđu taj deo.

Koliko ti sve to iziskuje vremena?

– Pa dosta.

Bez obzira na tvoju posvećenost prema poslu, teretanu ne zaobilaziš i za to uvek nađeš vremena.

– Znaš šta, otkako je krenula ova korona, svoj život sam uputio na prave stvari – porodicu, sport, ishranu. Čak i posao gledam da ne pređe preko moje energije, što mi se 30 godina dešavalo.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.