Zbog da jedeš go*na: Svi biseri Ane i Nataše na koje plačemo

Podeli:
Ana Nikolić, Nataša Bekvalac Foto: Goran Srdanov/Nova.rs

Pevačice Ana Nikolić i Nataša Bekvalac su, pored velikih hitova i atraktivnog izgleda, popularne po izjavama u kojima se prvenstveno šale na svoj račun.

Kada bismo uzeli u obzir sve bisere koje su Nataša Bekvalac i Ana Nikolić imale tokom inervjua, ili u emisijama u kojima su gostovale, mogli bismo napraviti jedan pozamašan elaborat na tu temu.

Međutim, ovoga puta ćemo izdvojiti samo one kultne izvale, koje se i dan-danas citiraju u svakodnevnim situacijama.

nataša bekvalac foto nemanja jovanović/nova.rs
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

PROČITAJTE JOŠ

Pevačica Nataša Bekvalac, poznata kao novosadska barbika, svoj prvi ispad, koji je sad već postao evergrin, imala je na snimanju novogodišnje emisije „Hitorama“. Voditelj je bio glumac, i njen bivši partner Sergej Trifunović, koji je najavio nastup Bekvalčeve u svom maniru sledećim rečima:

– Znate da se MTV bavi očuvanjem životne sredine i ekologijom, te u toj kampanji, prvi put na MTV-u Nataša Bekvalac i pesma „Čistija!“

Međutim, umesto pesme „Čistija“ pevačica je „otpevala“ popularnu psovku:

– Ja neću ovakvu najavu. Jedi go*na!

– Zbog? – upitao je Sergej.

– Zbog da jedeš go*na – lupila je Nata, pa ostala živa, bacivši u rebus sve lingvističke stručnjake koji za vijek i vjekova neće moći da odgonetnu o kakvoj se ovde rečeničnoj konstrukciji radi. Bilo kako bilo, Nata je ovom „psovkom kovanicom“ ušla u anale žargona.

Ostalo je istorija…

Pevačica je, komentarišući ovu svađu, rekla da to nije bila žestoka, nego samo prirodna reakcija. Ako je sudeći po ovakvom njenom „prirodnom reagovanju“, izgleda da se nadimak „Nata granata“ ne odnosi samo na fizički izgled.

Kad smo već kod izgleda, koji je u svakom trenutku besprekoran, Nataša Beklvalac rekla je tokom jednog intervjua da privatno često deluje kao socijalni slučaj. Osim ako ne bude priznala da je lažno skromna, niko neće i ne može poverovati u ovu izjavu.

Njene udaje i razvodi neiscrpan su izvor za zbijanje šala svima, pa i njoj. Posebno se na tu foru i sama pevačica šalila u poslednje vreme. Priznala je da kad čuje reč „udaja“ okreće se uvek da vidi ko je zove.

Ipak, tokom jednog gostovanja okrivila je društvo za svoje neuspele brakove. Pevačica je objasnila da se vodila rečenicom „okej si ako se udaš“, pa se ona tako udavala da bi bila okej. Izgleda da Nata nije shvatila suštinu problema – Sekulu ljudi vole jer je filmski junak.

Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rsJoš jedna izvala koja, kada je izgovori neko poput Nataše Bekvalac, postaje petodimenzionalna, svakako je čuvena rečenica „Lako je tebi biti pošten kad te niko neće“. Iza ove krilatice krije se pozadina sledeće priče:

– Čitam neki komentar, kaže jedna devojka „Ja se nikad ne bih udala“, a mislim se je l’ tebe neko nekad pitao. S obzirom na to koliko je mene njih pitalo, malo sam se udavala – objasnila je Bekvalčeva svojevremeno.

Bilo kako bilo, Nata nas je sve posavetovala rečima – Gledajte mene i radite sve obrnuto, to vam je super recept, nećete pogrešiti.

Toliko o novosadskoj barbici, a sad malo o Ani Nikolić…

Foto:Screenshot/Youtube/Two Louder TV

Pevačica Ana Nikolić je za razliku od novosadske barbike i te kako življa. Njeno ime samo po sebi treba da predstavlja strah i trepet i ako joj stanete na žulj, molite Boga da ne čujete ono njeno „Ja sam pi*ko, Ana“.

Njen bivši muž Rasta bolje bi prošao sa Kingovim Penijem Vajsom, nego što je prošao tada sa ljutom Anom. Ana mu je prilikom jedne svađe unakazila nov automobil, nakon čega se kao profesionalni psihopata iz horor filmova zapitala: „Za koga se udati, kome život upropastiti?“

PROČITAJTE JOŠ

No, nećemo više o propalim brakovima.

Srećom, Ana Nikolić ima dugačak i inspirativan dosije duhovitih ispala. Na primer, svoje konzumiranje alkohola okaratkerisala je kao „pijuckanje“, što je voditelja ostavilo bez reči.

– Da li si ponovo počela da piješ ili je to deo prošlosti?

– Ponovo počela da pijem? A kad sam ja to prestala? – upiala je pevačica, šaleći se na svoj račun, pa je objasnila – Nisam ponovo počela da pijem, ja pijuckam.

Ovaj snimak postao je i ostao viralan.

 

Svojevremeno je samoj sebi dodelila titulu kraljice izvala rečenicom „dođoh, rekoh, pobedih“, što se u praksi pokazalo i kao istinito. Naziv jedne od poslednjih njenih pesama postao je neverovatno popularan, pa su se mnoge fore pravile na konto imena pesme „Bilo je lepo“.

Kao i njena koleginica Nataša, koja je poznata po svom biseru „zbog da jedeš go*na“, i Ana ima svoju specifičnu konstrukciju. Doduše, ideja nije prvobitno bila njena, već ju je preuzela od Žizele, donevši joj enormnu popularnost. Sada kada čujem da neko svoje „hejtere“ provocira rečima „kejtei pozdrav“, ja zamišljam Anu koja tim „hejterima“ lupa vaspitne.

Foto: E-Stock/Milos Rafailovic

Poslednji biser koji je izvalila bio je ispod jedne slike na njenom Instagram profilu. Našalila se da sada radi u luna parku, pa nas je pozvala da svratimo.

Ukoliko ikada zaista bude radila u luna parku, verujem da će brzo dobiti otkaz, jer je njeno gorivo zabava. Verovatno bi se više igrala nego što bi radila, budući da je otkačena, u pozitivnom smislu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar