Započeto snimanje „Zvezda Granda“, ovoga puta bez publike

Showbiz 06. sep. 202014:57
Podeli:
Ana Bekuta
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Danas je nastavljeno snimanje emisije "Zvezde Granda", nakon što je pre nekoliko meseci sezona obustavljena zbog pandemije koronavirusa.

U emisiji koja je danas snimljena, započet je četvrti krug takmičenja, u kojem će se takmičari predstaviti sa svojim pesmama koje su radili uz pomoć svojih mentora.

PROČITAJTE JOŠ

Muzički producent Aleksandar Milić Mili najnovije je pojačanje Grand produkcije. Pored toga što će svojim znanjem i iskustvom doprineti razvoju novih formata, Mili će biti i deo velikog muzičkog spektala “Zvezde Granda” i radiće na razvoju mladih talenata.

On dolazi na poziciju direktora muzičke produkcije “Granda”, a u novi ciklus takmićenja donosi veliku novinu – vodiće grupu od 120 novih takmičara koji će se naći u ulozi izazivača starih učesnika sve kako bi izborili svoje mesto u ovom prestižnom nadmetanju.

Takođe, Mili će biti zadužen za razvoj karijera mladih izvođača koji pokažu da imaju talenat i potencijal da postanu velike zvezde, a u narednom periodu radiće i na razvoju online platforme, pod okriljem “United Media”, koja će okupiti sve talente iz regiona, bez obzira na žanr muzike kojim se bave.

Produkcija je ispoštovala sve mere predostrožnosti, pa je u skladu sa tim, snimanje održano i bez publike.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.