(VIDEO) Stamenić mucala u jutarnjem zbog Jovane i Srđana

Showbiz 19. sep. 202013:1810 komentara
Podeli:
Foto: Printscreen/Tv Prva, Instagram/jjovanajoksimovic

Jutarnji program na Tv Prva danas je vodila Marija Savić Stamenić, a u momentu dok je sa gostima u studiju prelistavala štampu izbegla je da pročita udarne vesti sa naslovnih strana tabloida koje govore o odlasku Jovane Joksimović i Srđana Predojevića, a što poslednja tri dana goruća tema u srpskim medijima.

Nakon što je objavljena vest o tome da voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević odlaze sa Tv Prva, jutarnji program koji su do tada vodili nastavljen je naizgled uobičajeno, dok jutros, međutim, voditeljka Marija Savić Stamenić nije „zamucala“ prelistavajući dnevnu štampu.

„Izgleda da je Miladin Kovačević i na naslovnoj strani „Kurira“. Pa… mmm… izgleda da je to jedna od priča koja se provlači u svim medijima. „Informer“… mmm… oni se bave nekim drugim temama…“, zamuckivala je Stamenić čitajući štampu, i izbegavši da pomene još dva udarna naslova iz dva različita tabloida – Jovana i Srđan idu kod Željka? i Povratak? Olja Kovačević hoće Jovanu i Srđana na RTS.

PROČITAJTE JOŠ

Izgleda da se voditeljki Mariji Savić Stamenić ova vest ipak nije činila dovoljno udarnom, pa je nastavila sa Miladinom Kovačevićem, Vučićem i koronom.

Kako je to izgledalo možete pogledati u videu na početku ovog teksta.

Podsetimo, voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV „Prva“, a kako Nova.rs saznaje, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

srdjan predojevic i jovana joksimovic foto Vesna Lalic
Foto: Vesna Lalić

Zvanična informacija o budućem angažmanu Jovane Joksimović i Srđana Predojevića još uvek nije dostupna javnosti, mada se u televizijskim krugovima uveliko priča o tome da bi to mogao biti ponovo RTS ili televizija K1, čiji je većinski vlasnik, sa udelom od 80 odsto, njen suprug Željko Joksimović.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar