VIDEO Saša Matić: Nisam hteo duet s Cecom i Natašom Bekvalac

Showbiz 30. okt. 202009:04
Podeli:
Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

Saša Matić posle dve i po godine od duetske pesme "Ko si ti", koju je snimio sa Aleksandrom Prijović, u razgovoru za Nova.rs otkriva zbog čega je hteo baš s njom, a ne sa Svetlanom Cecom Ražnatović i Natašom Bekvalac s kojima se i privatno druži.

Nakon dve i po godine otkako je objavljena duetska pesma „Ko si ti“, koju su snimili Aleksandra Prijović i Saša Matić, folker po prvi put otkriva koje su njegove kolegnice bile u opticaju. Naime, pevač ističe da se između njega i njegovih saradnika polemisalo da se duet prvo ponudi Svetlani Ceci Ražnatović ili Nataši Bekvalac. Međutim, on je insistirao da to bude snajka Lepe Brene i Bobe Živojinovića jer su se njene vokalne sposobnosti i energija uklapale u projekat. U razgovoru za portal Nova.rs Matić govori o tadašnjim pregovorima.

Foto: Zoran lončarević

„Pa tu su u opticaju bile i Ceca i još par kolegnica. Ali, nekako smo se na kraju se složili svi da je upravo Aleksandra vokal koji odgovara tonalitetu i celokupnoj postavci pesme. Odnosno, ja sam bio navjviše inicijator da to bude ona i to je bio pravi pogodak. Kompozitor je predlagao čak da to bude Nataša Bekvalac, čak i još nekih imena je bilo u kombinaciji. Ali, ja sam na kraju rekao: „Ili Aleksandra ili čekamo neki bolji trenutak ko to može biti. Ipak se ispostavilo da je Aleksndra bila pravi pogodak“, rekao je Saša.

nataša bekvalac foto nemanja jovanović/nova.rs
Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Budući da je Saša zbog koronavirusa izgubio nekoliko prijatelja i saradnika, on tvrdi da bi potpisao papir da ne peva narednik pet godina, samo da više nema žrtava.

PROČITAJTE JOŠ

„Ništa manje i ništa više korona nije uticala nego u odnosu na druge kolege. Ja vam kažem samo da smo mi živi i zdravi i da bude do kraja što manje žrtava pa ćemo sve ostalo lako. Biće i para, i hitova, i koncerata, samo nas jednog dana neće biti. Ja bih pristao da potpišem sada da ne pevam pet godina samo da nema ovih žrtava kojih je bilo i da nisam izgubio toliko dragih prijatelja koliko sam ih izgubio do sad“, kazao je folker i dodao da je prinuđen da pomeri proslavu povodom dve decenije postojanja na muzičkoj sceni.

„Imao sam keca u rukavu dok nije počelo ovo sve. Videćemo šta će biti, rano je o tome pričati. Ne bi bilo rano da situacija nije kakva jeste, ali od Nove godine ću znati malo opširnije o tome“, rekao je Matić.

Foto: Vesna Lalić/Nova.rs

U video snimku pogledajte ceo intervju sa Sašom Matićem.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

 

 

Komentari

Vaš komentar