Danica Maksimović Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Beogradska premijera prvog domaćeg filma u 2021. godini "Jedini izlaz" Darka Nikolića održana je sinoć u "Cineplexx-u" u tržnom centru "Ušće". Uz strogo poštovanje epidemioloških mera, glumci i gosti prošetali su crvenim tepihom i fotografisali se za medije, a potom su sa gledaocima pažljivo ispratili film, da bi po završetku bili ispraćeni gromoglasnim aplauzom. Među njima je bila i Danica Maksimović, koja je pored svoje uloge u filmu, prisutne zasenila svojim izgledom. Ne samo da je ostavila utisak na celu filmsku ekipu, nego i na prolaznike tržnog centra koji su se okretali za njom.

Ona je damski, u šljokičastom kompletu, stala pred kameru Nova.rs i govorila o tome koliko su joj nedostajali javni događaji i premijere.

PROČITAJTE JOŠ

„Dugo nisam obukla šljokice zbog nekog filma, ali je divno. Daj Bože da ima još više, ja bih volela. Nekako smo se uželeli. Svako od nas je imao premijera i premijera, ali toga već dugo nema“, rekla je Danica i dodala da je bila zatečena celom organizacijom oko premijere.

„Divno. Puno je novinara i posetilaca, baš sam iznenađena. Nema veze što je kiša i korona. Maske smo svi stavili, iako se teško diše, ali ja se nadam da će vam se dopasti film, to je najvažnije“, kazala je glumica.

Na pitanje kako se njena mlađa koleginica Anđelka Prpić, koja tumači glavni lik u filmu, snašla u drami, s obzirom na to da smo navikli da je ona perfekcionista u snimanju komedija.

„Borili smo se, nema šta. Moralo je tako. Ne sumnjam u ljude koje igraju komediju da ne mogu dramu. Možda je teže igrati komediju“, rekla nam je glumica kroz osmeh.

Ceo razgovor s Danicom Maksimović pogledajte u snimku na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)