Anđelka Prpić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Anđelka Prpić sinoć je bila u centru pažnje jer je bila zvezda premijere filma "Jedini izlaz", koja je bila održana u Beogradu. Pored glavne uloge u ovom dugometražnom projektu, koju je maestralno odigrala, zbog čega je zaslužila gomilu čestitki i aplauza, dobijala je i pozitivne komentare na račun svog izgleda.

Glumica je pažnju privukla i zahvaljujući svom pratiocu – sinu Jakši.

PROČITAJTE JOŠ

U razgovoru za Nova.rs Anđelka je otkrila kakav odnos ima s njim, a ujedno se dotakla i filma „Jedini izlaz“, premijere, izgleda, ali i mera usled koronavirusa.

„Jedini i najbitniji je moj sin. Zapravo, on je sve vreme uzbuđen. Ja kažem: ‘Jao, duša moja, zbog mene je bio uzbuđen’. Međutim, ne. On kaže: ‘Uskoro će moja premijera, pa da vidim kako to izgleda’, pošto je igrao u filmu o Tomi Zdravkoviću“, ispričala nam je lepo raspoložena glumica, a potom dodala da je Jakša centar njenog sveta, ali i najstroži kritičar.

„Da, on jeste smisao, centar mog zbivanja i podrška uvek. Ali, on je i moj kritičar koji ima mišljenje kako o mom radu, tako i o mom izgledu i ponašanju. Nekako jedno drugo savetujemo, i ja mu dozvoljavam da mi kaže ako se s nečim ne slaže i ne misli da to nešto dobro radim. To mi zaista znači“, rekla je Anđelka.

Anđelka Prpić Foto:Vesna Lalić/Nova.rs

Ceo intervju s Anđelkom Prpić pogledajte u videu na početku teksta.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)