Podeli
Foto:EPA-EFE/IAN LANGSDON

Holivudska glumica Eva Longorija vraća se na scenu ulogom u filmu "Sylvie's Love", što je i potvrdila u nedavnom intervjuu u kome je govorila o životu tokom pandemije, ali i o ulozi u novom filmu.

Longorija je naime život pre pandemije provodila u avionu i na putovanjima, a sada vreme provodi u svom domu sa sinom Santijagom.

PROČITAJTE JOŠ

“Inače sam u avionu svaka tri dana. Jednostavno volim da putujem. Za mene je to jedan od najvećih luksuza koji vas tera da shvatite da živite u globalnoj zajednici”, rekla je glumica za The Binge Guide.

Ali kada je pandemija koronavirusa prizemljila avione i “zaključala” veći deo Holivuda, Longorija je otkrila da nema mesta poput doma.

“Moj sin Santijago je centar mog sveta, ali jedina stvar koju sam shvatila kada sam rodila dete bila je zabrinutost zbog dešavanja u svetu. Sve što se trenutno dešava me plaši i moja teskoba je došla do vrhunca”, priznaje ona.

Pojašnjava da je njen filantropski i dobrotvorni rad postao intenzivniji, jer je morala nešto da učini za zajednicu.

Jedna od najhumanijih i politički najangažovanijih glumica svoje generacije, 45-godišnjakinja je ostvarila karijeru u glumi, režiji i produkciji.

Longorija je za vreme krize u vezi s koronavirusom svoju misiju pomoći usmerila na rad s najteže pogođenim ljudima.

“Sva pitanja i razlike s kojima se suočavaju naše zajednice preklapaju se. Socioekonomski status se preklapa s gubitkom posla. Gubitak posla dodatno je uslovio Covid-19. Mnogi ljudi koji nemaju pristup zdravstvenoj zaštiti bili su zaraženi koronavirusom. Sve je to vrlo važno”, istakla je.

Iako joj je socijalni rad bio prioritet, Longorija se vratila i profesiji.

Glumila je u filmu “Sylvie’s Love”, koji govori o letnjoj romansi saksofoniste koji radi u prodavnici ploča u Harlemu i zaljubljuje se u vlasnikovu ćerku. Kada se ponovo sretnu godinama kasnije, otkrivaju da njihova osećanja nisu nestala s godinama.

Longorija je igranje ove uloge okarakterisala kao nimalo pametno i kroz šalu govori da nije ona odabrala ulogu, već uloga nju.

“Nnamdi Asomugha me je nazvao i rekao da radi film i pitao me hoću li ja biti deo njega. Rekla sam ‘Da!’ pre nego što sam išta pročitala. Tada, nakon što sam se prijavila, rekao je: ‘Usput, pevaš, plešeš i ima šest nedelja proba'”, pojasnila je.

Zaključila je da je ipak bilo zabavno, jer nikad ne dobija ovakve uloge.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar