Foto: Nemanja Jovanović/Nova.rs

Mlada glumica Olja Lević današnja je gošća emisije #NovaPriča, koja se premijerno, uživo, emituje svake sedmice na Fejsbuk stranici Nova.rs.

POGLEDAJTE PRETHODNE EPIZODE NOVE PRIČE

Olja, koja se proslavila ulogom Mile Galić u seriji „Igra sudbine“ s nama danas ćaska o tome kako se snimaju projekti u doba korone, s kim se najbolje slaže, a ko je najviše nervira na snimanju, o rodnom gradu i sećanjima na detinjstvo, ali i o humanitarnoj akciji koju su organizovali upravo glumci kako bi pomogli porodicama na jugu Srbije koje su bile ugrožene usled poplava.

Olja će nam između ostalog otkriti i da li je možda ljudi na ulici više prepoznaju kao Milu ili kao Olju, ali i to da li je možda povezuju s kolegom Lukom Racom, koji joj je u seriji „Igra sudbine“ emotivni parnter.

Olja je inače samo jedna u nizu gošći naše „Nove priče“, koju redovno možete pratiti samo na zvaničnoj Fejsbuk stranici Nova.rs.

Proteklih nedelja imali smo priliku da čujemo zanimljivosti iz života Sajsi MC, glumaca Miljana Davidovića, Tamare Aleksić, Milice Tomašević, Aleksandra Radoičića, pevača Nikole Rokvića i Džejle Ramović, kao i poznatih voditelja Vesne Dedić i Danila Mašojevića.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.