Tviteraši o Ceci u Hit Tvitu: Kriminal se u Srbiji isplati

Showbiz 30. nov. 202011:23 > 11:33
Podeli:
Foto: Screenshot/Tv Pink

Folk pevačica Svetlana Ceca Ražnatović bila je jučerašnja gošća emisije "Hit Tvit" na televiziji Pink. Ona je zajedno sa predsednikom Skupštine Srbije Ivicom Dačićem i Aleksandrom Apostolovskijem, kolumnistom "Politike", govorila o aktuelnim dnevno - političkim dešavanjima. Tviteraši ipak, nisu imali previše simpatija prema pevačici, te se ponovo pokrenula tema sumnjive prošlosti i kriminala koji se vezuje za njeno ime.

„Ukradeš 4 miliona maraka i 3 miliona dolara, napraviš imperiju i 20 godina kasnije dogovoriš se s državom da vratiš 1,5 miliona evra i da budeš u kući od 3000 kvadrata godinu dana. Izađeš iz kućnog zatvora i napraviš najposećeniji koncert. Kriminal se u Srbiji isplati. #HitTvit“, napisao je direktor Instituta za evropske poslove Naim Leo Beširi.

„Molim vas otvorite klubove, evo opet teraju Cecu da bude politički analitičar, ženi treba posao“, napisala je standup komičarka Jelena Radanović.

„Ali Cecy koja ima specijalnu bluzu za pojavljivanje u populističkim političkim talk showovima“, napisao je kroz šalu jedan korisnik Tvitera, upoređujući ono što je nosila prilikom prošlog gostovanja u „Hit Tvitu“.

„Ministarstvo za apriori i apropo“, našalio se još jedan korisnik Tvitera.

„Preživeli učesnik akcije Sablja #hittvit“, napisao je jedan korisnik ove društvene mreže, podelivši Cecinu fotografiju.

„Ceca predlaže pooštravanje Zakona. Nešto se ne sećam da joj je to palo na pamet dok je nosila nanogicu. Ili dok se družila sa „društvancetom“ iz Šilerove“, napisala je jedna korisnica na Tviteru.

„Ceca obuče odelo i stavi kravatu pa misli da je političarka“, napisao je estradni kolumnista Milivoje Mili Čolić.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, posle ubistva Zorana Đinđića, Svetlana Ražnatović Ceca je 17. marta 2003. uhapšena u policijskoj akciji “Sablja” pod optužbom da je bez dozvole držala velike količine oružja u kući i da je sa sestrom proneverila novac u Fudbalskom klubu “Obilić”.

Više o tome možete pročitati OVDE.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar