Tuče, bahaćenje i privođenja: Svi Rastini skandali

Podeli:
Foto: E-Stock/Konstantin Bacetic

Reper Stefan Đurić Rasta uhapšen je danas u Beogradu zbog posedovanja marihuane, što nije prvi put. Đurić, koji ne krije od javnosti da konzumira ovu vrstu opijata, često je bio tema medija zbog ispada i skandala.

PROČITAJTE JOŠ

Stefan Đurić Rasta je prošle godine platio kaznu od 120.000 dinara jer mu je policija pronašla manju količinu marihuane prilikom rutinske kontrole saobraćaja.

Kako je tada naveo izvor za medije, to se dogodilo u aprilu iste godine. Policija ga je navodno zaustavila na Novom Beogradu i čim je otvorio prozor automobila, osetio se miris marihuane, nakon čega su mu pretresli automobil.

Sudija je potom ustanovio da je droga za ličnu upotrebu i izrekao mu kaznu 120.000 dinara zbog ponavljanja krivičnog dela.

Osim što na svom Instagramu često objavljuje snimke i fotografije na kojima konzumira marihuanu, Rasta je sklon i incidentnim ponašanjima.

Naime, pre tri godine Rasta je bio priveden zbog optužbi da je pretukao Slobodana Nešovića Loku, a nakon suđenja koje je trajalo dve godine, Prvi osnovni sud ga je oslobodio optužbi.

Kako se navodilo u medijima, Nešović je tada zbrinut u Urgentnom centru, gde su mu konstatovane lakše povrede, a Rasta je odmah nakon saslušanja u policiji pušten na slobodu.

Reper je prošle godine napravio i skandal na beogradskom aerodromu, kada nije želeo da čeka svoj red, već se bahato gurao među ostalim putnicima.

View this post on Instagram

SARAJEVO ??? 23.11. ZETRA #balkatongang #sarajevo

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Naime, kako su tada preneli mediji, reper je po sletanju u srpsku prestonicu napravio incident kada se napravila velika gužva na pasoškoj kontroli. Iako su bili otoreni i dodatni šalteri, redovi su bili nepregledni, što se reperu nimalo nije dopalo, te ne želevši da čeka kao svi ostali, prelazio preko reda na svoju ruku, ne obazirući se na negodovanje prisutnih.

Ovakvo ponašanje repera nije promaklo policiji na pasoškoj kontroli, pa kada je Đurić pokušao da prođe, službeno lice ga je vratilo na početak reda.

„Marš u pi*ku materinu“, vikao je navodno reper dok je prolazio pored putnika koji su bili vidno zadovoljni što mu plan da se provuče nije uspeo.

View this post on Instagram

veceras Pula – Cargo Club ??????

A post shared by STEFAN (@stefanrasta) on

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

Komentari

Vaš komentar