Timotijević: Mika Aleksić je sadista, nisam iznenađen

Showbiz 18. jan. 202118:01 > 20. jan. 2021 11:08
Podeli:
Foto:Nemanja Jovanović/Screenshot/RTS

Glumac Miloš Timotijević podržao je glumicu Milenu Radulović povodom njene ispovesti u kojoj je okrivila Miroslava Miku Aleksić da ju je silovao kada je imala 17 godina.

PROČITAJTE JOŠ

Na početku razgovora za portal Nova.rs glumac je rekao da se ovakvim stvarima treba stati na put, zbog čega pruža punu podršku Mileni i drugim devojkama koje su prijavile Miroslava Miku Aleksića.

„U ovom trenutku mogu samo da dam bezrezervnu podršku Mileni i svim drugim devojkama koje žele da ostanu anonimne. To je sve što mogu sada da uradim, jer smatram da se ovakvim stvarima mora stati na put. To je činjenica.“

Miloš Timotijević je svoje prve glumačke korake napravio upravo sa Aleksićem, u Radio Beogradu, te je za Nova.rs otkrio kakva su njegova iskustva u radu sa njim.

PROČITAJTE JOŠ

„To je bilo neko drugo vreme. Aleksić je tada bio u Radio Beogradu, i nije imao svoju privatnu školu glume. Međutim, uvek je bio strog, i ta strogoća se sad, kad malo bolje razmislim u ovim svojim godinama, mogla podvlačiti pod neku vrstu sadizma.“

Glumac je dodao i to da ga ovakva priča nije iznenadila, jer se tako nešto i moglo očekivati od osobe kao što je Aleksić, ali ne želi da sudi nikome.

„Šokiran sam, ali nisam iznenađen celom ovom situacijom, jer mislim da to sve spada pod takvu vrstu profila. Naravno, ne bih želeo nikome da sudim, pre nego što se sve ne dokaže, ali svakako pružam ogromnu podršku Mileni.“

Podsetimo, u subotu uveče glumica Milena Radulović dala je ispovest za „Blic“, u kojoj tvrdi da ju je u njenoj 17. godini više puta silovao ugledni beogradski učitelj glume Miroslav Mika Aleksić. Mlada glumica je u intervjuu navela da je u pitanju bila „monstruozna mreža inteligentno sklopljena u najvišem krugu društva, od najranijih godina upakovana u najplemenitije forme umetnosti i religije čoveka koji korak po korak, zna šta radi i s predumišljajem dolazi do cilja“.

Aleksića je za seksualno zlostavljanje pored Milene Radulović optužilo još pet devojaka, a neke od njih su maloletne.

Pomoć žrtvama

SOS telefon Autonomnog ženskog centra je 0800 100 007 i dostupan je radnim danima od 10h do 20h.

Pozivi su besplatni.

Nacionalna SOS linija za žene žrtve nasilja je 0800-222-003.

BONUS VIDEO:

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar