Jesi li glup: Potresan video u kom Aleksić ponižava dečaka

Showbiz 18. jan. 202114:36 > 14:39
Podeli:
Miroslav Mika Aleksić Foto: Printscreen BKTV

Društvenim mrežama kruže snimci časova koje je profesor glume Mika Aleksić, inače osumnjičen za silovanje glumice Milene Radulović i još četiri devojke, držao svojim učenicima. On ih je, kako je na snimcima prikazano, nazivao gluperdama, oštro kritikovao i vređao i za najbanalnije moguće stvari - poput onih kada nisu ispunili zadatak koji im je zadao.

„Ovo je pred kamerama, ne smem ni da zamislim kako je bilo tamo gde nema kamera“, glasi komentar jednog od korisnika Tvitera koji je podelio isečak snimljenog časa, a u kojem Aleksić jednog od svojih učenika pita „jesi li glup“.

PROČITAJTE JOŠ

Dečak na snimku pravdao se svom učitelju da nije naučio pesmicu napamet jer je bila predugačka – a Aleksić ga je pitao da li je glup. Dečak je na snimku vidno uznemiren, a tortura traje duže od dva minuta.

On dečaka uporno ispituje „kako“ i „zbog čega je zaboravio pesmicu“, kao i „zašto nije našao kraću“.

Kako se dalje može videti, Aleksić nije odustao od agresivnog propitivanja dečaka, te ga je u nekoliko navrata agresivno pitao „šta je radio“.

Snimak možete pogledati iznad.

Aleksićeve žrtve, koje su tokom proteklih dana prijavile nasilje policiji i javno izašle sa detaljima silovanja, seksualnog zlostavljanja i svojim iskustvima u njegovoj školi glume, složne su u tome da je ovaj profesor oko sebe gradio kult ličnosti, kao i da je imao, kako su rekli, manipulativan način i odnos prema deci, u isto vreme ih izolujući od svojih roditelja.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar