Tanja Savić lila suze u emisiji dok je pričala o deci

Podeli:
Foto: Zoran Lončarević

Pevačica Tanja Savić već skoro godinu dana nije videla svoje sinove, a kada se prisetila svega toga u emisiji uživo nije mogla da zaustavi suze.

PROČITAJTE JOŠ

Naime, gostujući kod Ognjena Amidžića u njegovoj emisiji „Amidži šou“, na pitanje da li se čuje sa decom i koliko ih dugo nije videla, pevačica je veoma emotivno reagovala.

– Nisam ih videla skoro godinu dana. Ja imam suđenje 12. marta i nadam se da će biti sve u moju korist. Jaka sam ja. Ovo je samo trenutno mislim da su hormoni. Emotivna sam ovih dana, ali sam okej jer decu nosim u duši i oni su stalno sa mnom – pričala je Tanja dok je suze brisala rukom.

Ona je objasnila da jedno vreme nije imala nikakav kontakt sa njima, ali je konačno uspela da sudskim putem dobije pravo na pozive.

Tanja Savic
Foto: E stock Aleksandar Nalbantjan

– Super reaguju sada kada me čuju,  bilo je momenata kada mlađi sin kada nije želeo da priča sa mnom, ali sada pričamo. Stariji sin me stalno zove. Oni imaju sada sudski nalog da me u 9 sati pozovu. Nisam imala tu mogućnost da se čujem toliko redovno, ali je sada sud dao nalog da deca moraju da mi se jave – rekla je ona i dodala:

– Za pravdu ću sve da uradim i mislim da će pravda da pobedi.

Na pitanje kako se desilo da njen suprug Dušan Jovančević odvede decu, Tanja je ispričala detaljno kako je decu na prevaru odveo.

– Pobegao je. Ja ih nikada ne bih pustila. Moja dva dečaka i najveće bogatstvo ne bih pustila. On je to meni uradio iza leđa, verovatno zbog nekog straha od korone. On samo gleda kako će njemu biti, ne svima nama. Očigledno je gledao samo sebe da zaštiti i brže bolje je pobegao. Imao je devojku koja je naš kućni prijatelj, koja je u moje ime potpisala papire jer imamo sličan rukopis, ja sam odmah prepoznala – otkrila je pevačica.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.

Komentari

Vaš komentar