Foto:Screenshot/Instagram/leonepavlashian

Takmičar hrvatskog "X Factora" i plesač Leo Pavlačić otkrio je da se trenutno nalazi u bolnici na Kipru nakon što je doživio nezgodu.

Pročitajte još:

On se oglasio na društvenoj mreži Instagram iz bolnice na Kipru, gde se oporavlja posle jezivog pada s 20 metara visine.

„Živ sam. Mislio sam ovaj trenutak proživeti samo s najbližima, ali dugo će trajati, pa da vas sve upozorim da pazite na šta sedate“, napisao je u opisu objave.

Leo je u videu snimljenom u bolnici otkrio šta se zapravo dogodilo. Mladić s posekotinama po licu i polomljenog kuka priznaje da ni sam ne zna kako je preživeo.

Foto:Screenshot/Instagram/leonepavlashian

„Živ sam i van svake životne opasnosti. Išao sam na stene videti špilje koje se nalaze u moru i odlučio sam tamo da napravim fotografiju. I da nije bilo do fotografije, sigurno bih tamo seo, pojeo sendvič i pogledao zalazak sunca, mesto je stvarno predivno. Probao sam pre nogama i sve je delovalo stabilno i da mogu sesti na stenu, no kako sam ja seo, stena se otkačila. Visina je bila oko 20 metara, što su mi rekli kasnije. Na pola puta, nekih 10 metara sam pao, odnosno doskočio nogama, a pretpostavljam da sam tada slomio kuk. To me je odbacilo u plićak, dakle još 10 metara. Stvarno ne znam kako sam ostao živ jer je doslovno 30 centimetara vode“, ispričao je.

Hitna pomoć je, prenose takođe mediji, ubrzo stigla ali teško su dospeli do njega. Leo je sve vreme bio svestan. Nogu nije osećao, niti da je polomio ruku.

Posle sat i po vremena, gliserom se stiglo do njega.

BONUS VIDEO: Odvođenje jutjubera u bolnicu

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk Tviter.