Soraja Vučelić
Foto: Instagram/sorajavucelic

Za dlaku je izbegla smrt.

Sterleta Soraja Vučelić uspešno se oporavlja posle operacije koju je imala juče u Hrvatskoj. Soraja je navodno u subotu doživela stravičnu saobraćajku u kojoj je povredila vrat, polomila rebra i dobila unutrašnje krvarenje. Soraja je odmah zbrinuta i operisana u jednoj albanskoj bolnici, a njena porodica je odlučila da je privatnim avionom prebaci u Hrvatsku.

PROČITAJTE JOŠ

„Soraja je u Zagreb došla u veoma teškom stanju. Iz aviona su je prebacili na operacioni sto kako bi joj spasli život. Operacija je trajala nekoliko sati, ali je sve proteklo kako treba. Soraja je trenutno na intenzivnoj nezi, gde je pod stalnim nadzorom lekara, koji su nam rekli da se polako oporavlja“, kaže izvor blizak starleti, prenosi Kurir.

On dodaje da je njegova prijateljica za dlaku izbegla smrt, ali da je konačno bolje.

„Doktori joj preko infuzije daju sedative jer je bila veoma uznemirena kada se probudila iz anestezije. Trenutno trpi bolove, ali proći će. Najbitnije je da je živa, s vremenom će se skroz oporaviti.“

Vučelićeva je doživela jezivu saobraćajku kada je u njen automobil direktno udario kombi. Od siline udarca, auto je bio smrskan, a nju i drugaricu su iz kola vadili vatrogasci. Ona je sa Kosmeta krenula ka Albaniji, a potom je planirala da otputuje u Holandiju, pa u Nemačku. Društvo koje ju je čekalo u Amsterdamu zabrinulo se što im se Soraja ne javlja, ne znajući da je imala težak udes.

BONUS VIDEO: TOP 5 srpskih lepotica koje nisu radile plastične operacije

Komentari

Svi komentari (0)