Deki Pantelić Foto: Printscreen TV Prva

Voditelj Dejan Pantelić rasplakao se usred emisije koju vodi zbog smrti prijatelja i glumca Marka Živića.

Pantelić od tuge nije mogao ni da najavi početak emisije, već je odmah zamolio da uživo uključe glumca Stefana Radonjića.

Pročitajte još:

„Samo sekund, uključite Stefana Radonjića. Imamo ga na viber vezi. Stefane dobar dan. I sad bi ja tebe Stefane trebalo da pitam nešto vezano za Marka, ja ne mogu… Ne mogu. Ja ne volim ovakve emisije, pogotovo kad sam radio s nekim koga sam mnogo voleo. Evo pričaj sad ti nešto Stefane, da ja dođem sebi. Eto pričaj“, započeo je sa knedlom u grlu Pantelić u emisiji „150 minuta“.

„Apsolutno te razumem, ni ja ne volim ovakva uključenja, niti uopšte povod da se javljam zbog ovakvih stvari. Čak kada me zadesila ta vest uopšte nije stigla ta informacija da mi se obradi u mozgu“, rekao je Radonjić.

„Stefane, mislim da bi nam i Marko rekao: „Šta pričate budale jedne? Šta dozvoljavate sebi?“, našalio se Deki dok je brisao suze.

„Ja spontanijeg čoveka i čoveka koji bolje barata tom improvizacijom nisam sreo. On je pozajmljivao glas tajnom agentu Iziju, a ja sam tada imao emisiju posle njih, radio sam emisiju „Kešolovac“, pa desi se da Manda ne može da dođe i ja obučem taj neki mantil i okrenem leđa i imitiram tamo nekog strašnog lika mačora, i na taj način se dopunjujemo. Toliko mi je ostala u sećanju ta njegova energija, da mi je stavrno teško da danas da pričam o nekome da ga nema, a bio je naš drug“, rekao je voditelj.

Podsetimo, glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom u 50. godini, u KBC Dr „Dragiša Mišović“, gde je bio na intenzivnoj nezi.

Srpski glumac umro je u 18.30 časova u u KBC Dr „Dragiša Mišović“, gde je bio na intenzivnoj nezi.

BONUS VIDEO: Pomen Mileni Dravić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.