Printscreen/ Instagram

Bivši vaterpolista je danas optužen da je pretukao svoju devojku Milicu Ristić.

Nikolina devojka je policijskoj patroli ispričala da je nakon kraće rasprave njen emotivni partner, Nikola Rađen pretukao, tačnije, zadao više udaraca u predelu glave i po telu, preneo je Kurir.

PROČITAJTE JOŠ

Rađen je sa Milicom u vezi duži vremenski period, a to mu je prvi ozbiljan ljubavni odnos nakon razvoda sa pevačicom Anom Kokić.

Ana i Nikola su u braku bili deset godina, tokom kojih su dobili dve ćerke – Ninu i Teu.

Pevačica je nakon razvoda retko komentarisala bivšeg supružnika, ali je jednom prilikom istakla da „ništa neće narušiti njihov odnos“.

„On čovek vrlo dobro zna šta radi u životu, i ja mogu samo da mu želim sve najbolje, kao što mu i želim. Ja sam više puta rekla da sam mu ja uvek bila prijatelj i sada sam mu prijatelj i uvek ću mu to biti, to je čovek sa kojim ja imam decu i ne postoji ništa što može da naruši taj odnos“, rekla je ona svojevremeno za Kurir.

Drugom prilikom je odgovorila na konstataciju jedne voditeljke da su ona i Rađen primer kako postoje slučajevi da su oba partnera bila uspešna tokom bračne zajednice.

„I tu se pokazalo da to ništa ne mora da znači. Možda je njemu bila potrebna žena koja će da ga prati u potpunosti i da se posveti njemu, njegovom poslu i porodici. Sve zavisi od osobe. Nekome mogu da prorade kompleksi, da požele da žena ne bude moćnija od njega, a postoje i muškarci koji će da poguraju ženu i da joj kažu da uvek može biti bolja“, navela je Ana tada.

BONUS VIDEO: Rađen: Ne treba da se brinemo za budućnost vaterpola

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)