Milica Milša Foto: TV Prva

Glumac Marko Živić preminuo je juče, 14. oktobra, u 50. godini zbog posledica koronavirusa, a ova tragična vest pogodila je mnoge njegove kolege koji nisu mogli da sakriju emocije i suze govoreći o njemu.

Pročitajte još:

Milica Milša se uplakana uključila u jutarnji program na „Prvoj“ televiziji i kroz suze rekla da ne može da se pomiri sa gubitkom Marka Živića i da ne veruje da ga više nema.

„Ja još uvek ne verujem da pričamo o Marku u prošlom vremenu, nisam spremna da mu kažem „zbogom“. Verovala sam da će biti dobro. Bolesti su veliko zlo. Marko je mlađi od mene, nisam spremna za odlazak kolega koji su mlađi od mene.

Gostujući u jutarnjem programu Markov kolega i bliski prijatelj Ivan Tomić nije mogao da sazkrije suze, a prisetio se i saradnje sa njim i otkrio koliki je profesionalac bio.

„Ne igraj na Engleze“ to je predstavlja kroz koju je naš odnos rastao. Bio je veliki profesionalac, čovek koji se davo svojim ulogama. Davao se do daske i preko toga, nije se štedeo. Kada je on za stolom nikad nije bilo dosadno. Donosio je dobru energiju, ljude po bolnici je podizao i zabavljao“, rekao je Ivan sa suzama u očima dok se prisećao svog kolege i dodao da predstava u kojoj su zajedno igrali više neće postojati:

Ivan Tomić Foto: TV Prva

„Nema te predstave bez Marka.

Glumica Miljana Gavrilović koja je igrala u seriji „Folk“ zajedno sa Markom Živićem priznaje da joj je dosta pomogao na samom početku karijere.

„Nisam mogla da prihvatim činjenicu da se to desilo. Bio je najpozitivniji čovek koga sam mogla da sretnem. Umeo je da ulepša svačiji život. Teško mi je da govorim u prošlom vremenu o njemu.“

Miljana Gavrilović Foto: TV Prva

Podsetimo, glumac Marko Živić preminuo je posle borbe sa korona virusom u 50. godini, u KBC Dr „Dragiša Mišović“, gde je bio na intenzivnoj nezi.

Srpski glumac umro je u 18.30 časova u u KBC Dr „Dragiša Mišović“, gde je bio na intenzivnoj nezi.

BONUS VIDEO: Pomen Mileni Dravić

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

 

 

Komentari

Svi komentari (1)