Foto: Zoran Lončarević

Glumac Marko Živić preminuo je danas u 50. godini nakon višednevne borbe s obostranom upalom pluća izazvanom koronavirusom.

Živić je pre 13 godina operisan nakon što je otkriveno da ima maligni kancer jednjaka i želuca, a u tim momentima podrška mu je bila i bivša supruga – voditeljka Nataša Pavlović.

Nataša Pavlović, voditeljka emisije „Praktična žena“, i glumac Marko Živić bili su u braku četiri godine, a nakon razvoda ostali su u prijateljskim odnosima.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

Nataša je Marku bila i velika podrška tokom borbe sa bolešću i teške operacije na jednjaku i želucu. Iako nikada nisu želeli da govore o razlozima koji su doveli do razvoda, nekadašnji supružnici u nekoliko navrata isticali su da su i nakon razvoda ostali veliki prijatelji.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Nataša Pavlović (@prakticnazena_)

PROČITAJTE JOŠ

„Nedavno sam joj čestitao rođenje drugog deteta. Nataša i ja smo bili prijatelji dok smo bili u vezi, a to smo i ostali posle razvoda. Čujemo se kada su praznici, Nova godina, rođendani. Kada se sretnemo, lepo popričamo. Mislim da je to normalno. Možda su neka tuđa iskustva traumatičnija, moje nije“, izjavio je Živić pre nekoliko godina za „Blic“.

Nataša Pavlović se nakon razvoda od Marka udala za producenta Predraga Pavlovića, sa kojim je dobila dva sina, dok glumac posle razvoda nije javno govorio o svom emotivnom statusu, ali je jednom prilikom istakao da mu je neostvarena želja da postane otac.

„Neostvarena želja mi je da postanem otac. Znate, to je veliki profesionalni angažman, biti dobar otac, to sam naučio u svojoj porodici“, rekao je Živić u jednom od intervjua.

Marko Živić preminuo je danas u 50. godini usled posledica zaraze koronavirusom.

Živić je 8. oktobra hospitalizovan u KBC Dragiša Mišović zbog obostrane upale pluća, zbog čega je prvobitno bio priključen na kiseonik, da bi pre tri dana bio intubiran.

Bonus video

Sahrana Marine Tucaković

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (0)