Foto: EPA-EFE/ETIENNE LAURENT

Mlada glumica Sofi Tarner sinoć je pomno pratila poslednju debatu američkih predsedničkih kandidata, Trampa i Bajdena. Tokom debate, sadašnji predsednik Amerike napravio je par lapsusa, a jedan od njih je mladu glumicu posebno nasmejao.

PROČITAJTE JOŠ

Glumica Sofi Tarner, koja je najveću popularnost u svojoj karijeri dostigla ulogom Sanse Stark iz kultne serije „Igra prestola“, sinoć se preko društvenih mreža podsmevala sadašnjem predsedniku Amerike, Donaldu Trampu.

Naime, Tramp je tokom poslednje debate sa Bajdenom napravio par lapsusa. Jedan od njih je glumici bio prilično smešan, pa je glumica napravila selfi na kojem plače od smeha, uz tekst „Nazvao je Evropu zemljom“. Sliku je potom podelila na svojim društvenim mrežama.

Ovaj lapsus nastao je tokom Trampovog izlaganja na temu korona virusa. On je izjavio da njegova administracija sarađuje sa mnogim zemljama u pronalaženju načina za suzbijanje ovog virusa, posebno sa Evropom. Greška je bila još smešnija zbog samopouzdanja koje je imao dok je pričao o tome.

Komentari izazvani ovom slikom glumice bili su mnogobrojni, uglavnom sa istom porukom: „Ko će objasniti Trampu da Evropa nije zemlja?“

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.