Slučaj Slađana Milošević: Propao treći pokušaj sučeljavanja

Showbiz 26. feb. 202110:12
Podeli:
Slađana Milošević Foto: E-Stock/Caslav Vukojicic

Treći pokušaj sučeljavanja umetnice Slađane Milošević i njenog bivšeg partnera Igora S., koji je bio zakazan u 9 jutros u Trećem osnovnom sudu u Beogradu, zbog nasilja u porodici, završio se neslavno. Sučeljavanje je ovog puta odloženo zbog nedolaska okrivljenog Igora iz zdravstvenih razloga. Slađana se nije pojavila jer je, prema rečima njenog advokata, poslovno sprečena.

Pravni zastupnik Slađane Milošević, Nikola Grbić, po izlasku iz suda rekao je za Nova.rs da je sučeljavanje odloženo za april.

PROČITAJTE JOŠ

„Ovog puta se državni tužilac pojavio, ali okrivljeni Igor S. je bio sprečen da dođe iz zdravstvenih razloga. Gospođa Milošević je dala izjavu prošli put i njeno prisustvo nije neophodno, ali okrivljeni mora da se pojavi. U aprilu očekujemo da se sve strane nađu u sudnici“, rekao je pevačicin advokat.

Podsetimo, Slađana je tokom vanrednog stanja prošle godine prijavila sada već bivšeg partnera za nasilje u porodici. Prijava je pokrenuta po službenoj dužnosti, ali se na prva dva sučeljavanja nije pojavio državni tužilac. Sledeće sučeljavanje zakazano je za april u Trećem Osnovnom sudu.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar