Podeli
Foto: Nova.rs

Pevačici Aleksandri Slađani Milošević danas je zakazano ročište u Trećem osnovnom sudu u Beogradu sa bivšim partnerom Igorom Stankovićem, koji je krajem marta ove godine fizički nasrnuo na nju, nakon čega je Treće osnovno javno tužilaštvo u Beogradu podnelo sudu optužni predlog kojim se okrivljenom na teret stavlja krivično delo nasilje u porodici. Ročište je u toku, a Nova.rs od pevačice dobila je izjavu pre početka saslušanja.

“Dobro jutro, dobar dan, svejedno je. Dobro sam. Nikad nisam spremna, pa ni za ovo ročište. Ja ne volim sud. Ko to voli? Kako može da se rešava bilo šta na temu ljubavi i međuljudskih odnosa na sudu? To je potpuno sumanuto. Što se njega tiče, nije mi sadašnji, ni bivši partner. Videćemo. To ne zavisi od suda. Sud ne može da se meša u takve stvari”, rekla je Slađana i dodala kakav ishod očekuje.

Foto: Nova.rs

“Zaista ne znam. Ja imam jedan stav, nadam se da će on opstati, u zavisnosti šta bude suprotna strana govorila. Znaćemo kad izađemo, ispričaću koliko god mogu”, rekla je pevačica.

PROČITAJTE JOŠ

Podsetimo, kako je portal Nova.rs već pisao, nedavno ročište po tužbi rok umetnice Aleksandre Slađane Milošević, protiv okrivljenog Igora Stankovića u Trećem osnovnom sudu na Novom Beogradu, odloženo je za 20. novembar, zbog nedolaska državnog tužioca koji je bio sprečen. Milošević je tada rekla za Nova.rs da je situacija bila jako čudna, ali da uprkos svemu što se izdešavalo, ona očekuje izvinjenje od svog bivšeg partnera. Ona je ranije prijavila svog devetnaest godina mlađeg partnera zbog porodičnog nasilja. Nakon prijave, umetnica je završila u Urgentnom centru, a njen partner je uhapšen po nalogu Trećeg osnovnog javnog tužilaštva u Beogradu. U intervjuu za Nova.rs govorila je o ovom konkretnom slučaju, ali se dotakla i šireg konteksta rodne ravnopravnosti u kako kaže, duboko patrijahalnom društvu kakvo je Srbija.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama Instagram, Fejsbuk i Tviter.

Komentari

Vaš komentar