Glumac Petar Strugar sukobio se s radnikom salaša u Jakovu, čiji je zakupac, a kako je ispričao policiji, nakon kraće verbalne rasprave, dobio je udarac u glavu usled čega je zadobio povrede nosa i jagodične kosti.

PROČITAJTE JOŠ

Ivan G, optužen od strane Strugara za fizički nasrtaj, ispričao je za medije da je do incidenta došlo kada mu je rekao da počisti konjski izmet, nakon čega je, kako tvrdi, glumac počeo da ga vređa.

“Ja sam njemu prišao i rekao mu da pokupi konjski izmet koji nikad ne čisti i nalazi se svuda. Nema smisla da tako izgleda salaš. On se uhvatio za prepone i rekao mi: ‘Hoću, sutra malo’. Tu smo ušli u prepirku, on je nosio kacigu… Rekao sam mu da mora da se čisti, a on mi je poručio: ‘Smrdiš!’. Normalno, kad sam od pola 7 ujutru tu i radim. Desio se fizički kontakt, al’ kako je nosio kacigu sigurno nije mogao da ima ikakvu povredu. Glumac je, pa voli da glumi. Policija je posle umešana, dao sam izjavu, dao je i on. Sledi postupak”, ispričao je Ivan G.

Ipak, ovo nije izolovan incident Petra Strugara. Glumac je i ranije bio sklon fizičkim obračunima posle verbalnih sukoba, zbog čega je bio i privođen.

PROČITAJTE JOŠ

Glumac je bio glavni akter skandala koji se dogodio 2014. godine na Zvezdari, kada je fizički nasrnuo na taksistu.

Glumac je tada najpre tvrdio da je taksista njega prvi napao jer je nakratko zaustavio saobraćaj kako bi se njegova žena parkirala, dok je taksista tvrdio da je Strugar njega pretukao samo zato što mu je svirnuo da se skloni s puta.

Nakon dvogodišnjeg sudskog procesa povodom ovog incidenta, glumac se nagodio s Prvim osnovnim tužilaštvom da potpiše sporazum o priznanju krivice.

Taksista je dobio odštetu u iznosu od 70.000 dinara, koju je glumac morao da preusmeri u humanitarne svrhe.

View this post on Instagram

????????#lunch #sharpeye #photographer

A post shared by PetarStrugar (@p_strugar) on

Strugar i njegova bivša supruga, glumica Ivana Nikolić, razveli su se 2015. godine i ostali su u korektnim odnosima, a on je posle toga imao nekoliko turbulentnih i kratkotrajnih ljubavnih veza.

Nedavno je isplivalo i da je tokom studentskih dana bio u kratkotrajnoj vezi sa voditeljkom rijalitija „Parovi“, Anđelom Lakićević, dok je njegova poslednja romansa koja je privukla veliku pažnju medija ona sa pevačicom Milicom Todorović.

Ova veza se završila samo nekoliko meseci nakon što su ju je par objavio, a kako su rekli, razlog raskida je bio medijski pritisak, zbog koga nisu mogli da opstanu.

Foto: Pritnscreen/Youtube/AmiGShow

Petar je pre nekoliko godina za medije rekao da je tokom detinjstva bio prilično nestašan.

„Bio sam užasno nemiran. Šili su me, lomio sam ključnu kost, imao sam šest šavova na nozi kada sam bežao iz vrtića“, ispričao je tada Strugar.

Pratite portal Nova.rs i na društvenim mrežama InstagramFejsbuk i Tviter.

Komentari

Svi komentari (17)